Costum de baie și sport, dar nu in piscină

Așa cum v-am spus pe Facebook, am avut o dimineață wow.

Nici nu mă așteptam la asta când m-a invitat Mihaela Zaharia de la @My Daily Bag să bem un suc delicios de natural în zorii zilei de marți. Mi-a trimis o invitație în care scria dress code: costum de baie. “- Aaaa și nu uita să-ți iei prosop!” mi-a scris. Ooook, la piscină mergem, unde în altă parte?! Well, NOT!

Am ajuns într-o locație foarte frumoasă, în Caranfil nr.34 cu camere individuale: WaterBike!

WoW MoM Waterbike

Ne-a întâmpinat Gabriela, cea care a adus @WaterBike în România și mi-a povestit că: „In urmă cu un an, după primele vizite într-un centru de WATERBIKE® din Paris, mi-am propus să-l aduc mai aproape de casă. Mai mult decât beneficiile miscării în apă, m-a fascinat faptul că am întâlnit un loc ce are în grijă întreagă stare de spirit. WATERBIKE® este mult mai mult decât o bicicletă de apă, este un spațiu de wellness, fitness și înfrumusețare, o pauză de relaxare și recăpătare a formei fizice. Am pornit la drum cu încredere că acest proiect va prinde aripi și mă bucur că, după 15 ani dedicați multinaționalelor, am șansa să devin promotorul Aquabiking-ului individual în România.”

Fantastic! Hai să intrăm în chestia asta futuristă, zic 🙂 !“. Mi-a plăcut mult de tot.

WoW MoM Waterbike
WoW MoM Waterbike

Pe lângă faptul că e ceva nou, e o senzație combinată că faci sport, dar dacă ești în mood de relaxare, îți pui căștile și poți medita în intimitate, în timp ce bulele de apă îți relaxează mușchii picioarelor. Este protejată structura osoasă și articulațiile. Acest concept inovator are beneficii multiple asupra trupului: armonizează silueta, combate celulita, tonifiază corpul și dezvoltă rezistența fizică, dar și asupra minții și a spiritului.

În timpul unei sesiuni de Aquabike, toate elementele sunt reunite pentru a oferi relaxare: hidromasaj, cromoterapie și ozonoterapie.

WoW MoM Waterbike

Există desigur și posibilitatea de a deschide ușa și să comunici cu colega de lângă, așa cum am stat eu astăzi cu Mihaela.

Ca și când mi-ar fi citit dorințele, pe mine mă enervează situația când merg la sală și nu știu ce exerciții să mai fac. Nu va închipuiți că dacă aici ai o bicicletă în apa, nu poți să urmezi un program. Ai posibilitatea să-ți pui căștile și pe plasma din fața ta rulează un video cu un program special gândit de @Waterbike: coaching. Sublim!

Legat de experiența de azi, mi-a venit și o idee de petrecut ziua mea de naștere ce se apropie cu fetele 😛 .

***Give away Va spun sincer că mi-a plăcut mult mult sedinta de azi și vreau să fac cadou o ședință @Waterbike pentru una din mămicile care mă citesc. Spune-mi de ce ți-ar plăcea să încerci @Waterbike și cel mai fain răspuns va câștiga.

Dacă vrei să afli mai multe despre @Waterbike, poți intra pe site-ul lor aici: WATERBIKE.ro

WoW MoM Waterbike

Mimozele dupa miscare :)).


Salvează

Salvează

Salvează

#relaxare #sport #Waterbike