Cum să-ți creezi singură fondul de ten

WoW girls, cu greu ne mai poate surprinde ceva când vine vorba de make-up.

Ai putea crede că roata deja s-a inventat în materie de cosmetice. Mergi în baie! Da! Acum! Câte fonduri de ten ai? Dar pudre? La cremele hidratante ai pierdut deja numărul? În lumea produselor de make-up, nu e nimic mai dificil decât să îți găsești nuanța perfectă de fond de ten. Ai milioane de variante, nuanțe, texturi și firme.

Dar ce te faci când ajungi acasă și observi că iar ai dat banii degeaba și nu ți se potrivește nuanței tenului tău? Ei bine, ce ai zice dacă ți-aș spune că de acum o să ai nevoie doar de două produse pentru a avea un ten impecabil? Ai auzit bine! Doar două! Nu e magie.

E ultimul produs WoW de la Clinique -BIY Blend it yourself.

Un fond de ten pentru vară când te bronzezi? Altul pentru iarnă? Nu și de acum înainte. Pigmentul picături de la Clinique este WoW.

Cum sa-ti creezi singura fond de ten

Îți transformă orice cremă într-un fond de ten. Mai mult, poți alege singură care să fie gradul de acoperire. Așa că poți să ai fie o BB cream, o CC sau chiar un fond de ten cu acoperire perfectă. Totul în funcție de câte picături de pigment pui în crema ta preferată.

O picătură de pigment BIY de la Clinique pentru o acoperire fină, naturală. Două picături pentru o acoperire medie, iar trei pentru a fi perfectă la petrecere.

Trebuie să alegi Blend It Yourself de la Clinique dacă vrei să faci din rutina machiajului o bucurie. Tot ce trebuie să faci este să te uiți în oglindă, să vezi ce tip de acoperire ai nevoie și să treci la treabă cu noul tău aliat în frumusețe.

Pigmentul Blend it Yourself vine în 12 nuanțe. Este perfect de luat cu tine peste tot. Ambalajul e mic și ușor. Iar faptul că pui cel mult trei picături, îl face să dureze o veșnicie. Așa că pe lângă faptul că e WoW, e și economic.

#wow #cccream #bbcream #Clinique #fonddeten