Cum să comanzi petrecerea la tine acasă într-o cutie

Întotdeauna ai sentimentul că mai este suficient timp să te organizezi până la petrecerea celui mic sau până la surprise party-ul pentru soțul tău. Surpriza o ai chiar tu când timpul trece mai repede decât visai și nu ai nimic pregătit.

Pentru că vrem să găsești pe WoW MoM Magazine soluții la toate provocările tale, îți facem cunoștintă cu cei care îți aduc petrecerea acasă.

Ce înseamnă Party in a Box?

Party in a Box înseamnă… o petrecere într-o cutie!

O cutie în care găsești tot ceea îți trebuie pentru o petrecere acasă, la birou sau în orice alt spațiu, pe care îl poți deghiza într-un set up de party în mai puțin de 30 de minute.

Ai totul inclus într-o singură cutie de petrecere: de la confetti, baloane, decorațiuni, veselă, tot ce trebuie pentru o petrecere reușită.

Toate adunate de noi într-un concept unitar, iar pozele de pe site funcționează ca și inspirație, pentru oricine. Produsele sunt de carton sau plastic, de unică folosință și de calitate premium.

Party in a box livrează la ușă cutia de petrecere!

Clienții noștri nu trebuie decât să monteze decorațiunile și să aranjeze masa, conform instrucțiunilor, inspirați de pozele de pe site-ul nostru, sau…poate chiar creează ei noi combinații. Oricum, foarte rapid, cutia poate transforma orice spațiu într-unul în haine de petrecere…așa că singura grijă a clienților trebuie să fie lista de invitați…și meniul! Mai mult, chiar încercăm să oferim servicii cât mai aproape de solicitările clienților, care uneori ne solicită și recomandări de firme de catering. Așa se face că suntem permanent în căutare de colaboratori pentru a lucra în echipă.

Cum a venit ideea? Povestește-mi un pic despre voi două.

Ideea ne-a venit…ca în multe alte cazuri, descoperind că există o nevoie în piață. Nu găsești decorațiuni de party din materiale calitative, cea mai mare parte sunt strict pentru copii, nu reușești să aduni produse pentru o petrecere într-un cadru relaxat, dar aranjat special. Iar ocazii, sunt la tot pasul.

Până la urmă, câte o zi specială apare mereu. Prima zi de școală, un client nou, o zi aniversară, o masă în familie.

Așa ne-a venit ideea. Dacă nu găsim, atunci hai să facem noi!

Cutii de petrecere, pentru oameni care-și doresc să marcheze diferite ocazii speciale, acasă sau la birou, oameni care apreciază calitatea, dar nu au timp de multe ori să caute sau să se preocupe de organizare. Așa a pornit totul…

Cât despre noi două, suntem Anca & Anca. Anca Gheorghe & Anca Bartoș.

Mai întâi prietene, apoi partenere în aventura asta petrecăreață. Amândouă suntem pasionate de culori, oameni dragi strânși în jurul unei mese, fie ea festivă sau care pur și simplu marchează o zi special. Așa că ne-am zis, acum un an și ceva, că e momentul să ne transformăm pasiunea în job.

Personalizați box-urile în funcție de tema aleasă de clienți? Îmi poți da exemple?

În principiu, site-ul nostru funcționează ca un magazin online. Asta înseamnă că noi avem niște modele de cutii deja asamblate și legate cu fundă roz, pregătite pentru diverse zile speciale, seturi pentru mese de 8 sau 16 persoane + decorațiuni. Se pot comanda, procedura e foarte simplă, se alege varianta dorită, se comandă, iar noi livrăm în toată țara, printr-o firmă de curierat.

Dar în același timp, suntem deschise și solicitărilor speciale venite de clienții noștri, care-și doresc cutii personalizate, cum le spunem noi. Sau cutii de party a –la – carte! Adică planifică o masă specială, pentru 18 persoane de ex. și e nevoie de o cutie mai mare.

Sau vor să combine decorațiuni din două cutii diferite. Sau vor mai multe farfurii, să aibă și de rezervă.

Sau își doresc mai multe decorațiuni, pentru spații mai mari. Sau…în București am avut multe solicitări pentru decorarea unor sedii de birouri (pentru petreceri surpriză sau ocazii speciale, cum au fost 1 & 8 Martie, Paștele etc.).

Cum să comanzi petrecerea la tine acasă într-o cutie

Câte comenzi de astfel de cutii aveți într-o săptămână?

Volumul comenzilor variază și e clar mai ridicat în preajma zilelor speciale (zile onomastice, în preajma Paștelui sau a Anului Nou).

Spre surprinderea noastră, avem multe solicitări pe partea de servicii integrate, în București, unde companiile își doresc nu doar să comande cutii de party, ci vor să mergem să le decorăm chiar noi spațiile.

Iar nouă, deși ne place foarte tare…că doar ne plac petrecerile, ne este încă greu să fim în mai multe locuri în același timp. Dar nu ne dăm bătute. Suntem o echipă mică, dar inimoasă!

Care a fost cea mai mare cutie pentru care ați primit comandă și ce a conținut? Cea mai mare cutie…a fost o cutie personalizată, cerută de o companie din București, de 8 martie.

Compania a apelat la Party in a Box pentru o petrecere supriză, pentru 100 de femei. Am avut de decorat un sediu mareee…dar satisfacția si surpriza doamnelor a meritat fiecare clipă!

Clienții doresc consultanță sau comandă online? Scăpați practic oamenii de o grămadă de stres. Da, este o surpriză și pentru noi faptul că oamenii sunt atât de ocupați, încât nu au timp nici să se ocupe de un décor minim, la birou, pentru o masă specială.

Așa se face că cei din București ne solicită pe noi să mergem să ne ocupăm de decorare, catering, aranjament, deși toate produsele sunt în cutia de party și durează maxim o oră pentru o petrecere mai mare pregătirea set-upului.

Ce rata de revenire a clienților aveți? Mă interesează să știu cât de des dau oamenii petreceri 🙂

E greu de tras niște concluzii după nici un an de activitate.

La prima vedere, oamenii dau petreceri și sunt surprinși că există opțiuni de décor sau produse pentru masa pentru adulți! Foarte surprinși! Apoi…sunt extrem de ocupați, așa că lasă pe ultima sută de metri comanda cutiei de decorațiuni.

Avem clienți din corporații din București, care pun mare preț pe aranjament, dar în mai mare măsură pe catering.

E un drum frumos, iar pașii pe care-i facem sunt mici. Dar veseli! Cum ne place nouă să spunem, livrăm cutii de petreceri și amintiri frumoase!

Pe fete le puteți găsi aici: www.partyinabox.ro

Contact