Cum să introduci Uleiul de Migdale în rutina de frumusețe

Prima oară când am avut primul contact cu uleiul de migdale, a fost în perioada când am fost însărcinată. Personal, nu am observat niciun dezavantaj când am facut trecerea la acest ulei. Nu mi-a provocat probleme și mi-a plăcut faptul că pot controla nivelul de hidratare în funcție de cât de mult îmi aplic. Dacă te-am convins, mai jos iti prezint șapte moduri creative, unde poți strecura uleiul de migdale în rutina de îngrijire a pielii:


  1. Hidratare pentru tot corpul Folosesc ulei de migdale pe tot corpul-pe fată, pe piept, pe brațe, pe mâini, picioare și picioare. În funcție de cât de uscată este o zonă, aplic mai mult sau mai puțin, asigurându-mă că este absorbit înainte să mă îmbrac. Uleiul de migdale este un mod natural, imbogatit cu vitamina E, iar efectul de hidratare durează toată ziua.

  1. Un bun demachiant Dorești să elimini acel rimel incăpățânat, fără frecare aspră sau alte chimicale? Pune ulei de migdale pe capătul unui bețigaș cu vată sau o dischetă de bumbac, iar machiajul se va curăța imediat, fără a îți usca pielea.

  1. Balsam de păr Aplicarea uleiului de migdale în părul tău înainte de a te spăla, este o modalitate usoară de a îți hidrata în profunzime părul. Lasă uleiul de migdale să stea 15 minute pe păr, înainte de a intra la dus. După ce ai terminat cu șamponarea, nu este nevoie să folosești un alt balsam.

  1. Previne vergeturile Uleiul de migdale are calităti puternice de hidratare, fără ingrediente periculoase, făcandu-l o opțiune bună pentru femeile insărcinate care incearcă să evite vergeturile. În timp ce știința evoluează în privința posibilitătii de prevenire a vergeturilor, un studiu arată dovezi că uleiul de migdale poate funcționa mai bine decât alte opțiuni.

  1. Manichiură atrăgătoare Răsfață-te cu o manichiură la domiciliu și folosește ulei de migdale pentru a hidrata și a ajuta la împingerea cuticulelor incăpătanate. Mâinile tale îți vor mulțumi, și unghiile tale vor fi mai puternice.

  1. Reduce liniile fine Datorită puterilor sale de hidratare, uleiul de migdale poate ajuta la reducerea liniilor fine și a ridurilor de pe fața ta. Hidratarea din interior și din exterior este una dintre cele mai bune modalităti de a preveni în mod natural semnele de imbătranire, fără a fi nevoite să ne gandim la alte intervenții.

  1. Tratatează acneea Ar putea părea ciudat ce voi spune, dar frecarea uleiului pe fața ta poate ajuta la prevenirea micilor imperfectiuni. Așa cum observat de-a lungul timpului, acizii grași din uleiul de migdale ajută la lupta împotriva acneei și acorda tenului o strălucire uniformă.

#migdale #rutinadefrumusete #ulei #uleidemigdale