Cum să obții tenul radiant al lui Meghan Markle, logodnica prințului Harry

Internetul a fost într-o criză, din momentul în care s-a aflat că actrița Meghan Markle s-a logodit cu Prințul Harry (în sfârșit!). Am fost fanii actriței din serialul “Suits” cu mult înainte ca relația sa cu playboyul de lungă durată să devină subiect de interes intens din partea mass-media. În “Suits”, Meghan joacă rolul lui Rachel Zane, o femeie ambițioasă, dar în același timp și incredibil de atrăgătoare, care a devenit destul de repede o muză de frumusețe peste noapte. Într-un interviu trecut cu Birchbox, Meghan a împărtășit unele dintre sfaturile ei de frumusețe pentru acel ten radiant. Știu că ești curioasă, așa că citește mai departe!


Cum să obții tenul radiant al lui Meghan Markle, logodnica prințului Harry

UN MACHIAJ NATURAL, CARE SĂ NU MASCHEZE PISTRUII

În timp ce actrița din “Suits” iubește pielea radiantă, ea nu este un mare fan al machiajului care maschează pielea. “Aplic fond de ten doar acolo unde am nevoie”, împărtăseste ea, “și uniformizez foarte bine”. “Nu vreau niciodată să-mi acopăr pistruii, așa că aplic puncte de fond de ten doar în anumite secțiuni, în loc să îmi acopăr toată față”.

SECRETUL UNEI FEȚE SCULPTATE? EXERCIȚIILE FACIALE

Exercițiile fizice în esență formează mușchii specifici ai feței și tonifiază zonele vizate. Ea împărtășește că face exerciții faciale de la esteticiana ei favorită, Nicola Joss, adăugand că pomeții ei sunt mult mai sculptați în zilele când le practică.

ADAUGĂ LUMINĂ ÎN COLȚUL INTERN AL OCHILOR

Nu este un secret faptul că actorii de televiziune lucrează în programe nebune. Trucul lui Meghan de a înșela oamenii să creadă că a avut o noapte plină de somn, este să “aplice iluminatorul Touché Eclat al lui Yves Saint Laurent în colțul interior al ochiului”.

VOLUM GARANTAT

Pentru a obține acel păr voluminos pe care chiar și Rachel Zane l-ar invidia, actrița jură că atunci “Când părul meu se simte lipsit de viață, Suanne, artistul meu de păr, mă apleacă înainte și ea pulverizează puțin spray de păr uscat, și apoi îmi ridic capul pentru a-mi da părului un plus de volum”, împărtășește ea.


Amalia Draghici

#fatasculptata #machiajnatural #volum #printulHarry #MeghanMarkle