Cum să oprim roșeața tenului?

Când aveți o piele sensibilă, este necesar să aveți grijă deosebită și să impuneți reguli stricte în rutina dvs. de frumusețe.

Curățați ușor: evitați să vă curățați pielea folosind un tampon de bumbac facial și, în schimb, mergeți pentru un lapte de curățare blând, împrăștiindu-l în mișcări circulare și ușoare în sus folosind degetele. Apoi, folosind un tampon de bumbac înmuiat în apă micelară sau toner blând, curățați bine. Și, în cele din urmă, folosind un șervețel, uscați pielea tapotând ușor.

Evitați scrub-ul: Tratamentele exfoliante ultra-blânde și peeling pot elimina în egală măsură celulele moarte fără a irita pielea și sunt mult mai preferate.

Răsfățați-vă și hidratați: hrănirea zilnică a pielii dimineața și seara este esențială, dar nu este suficientă. Pentru a calma roșeața și pentru a calma pielea, adoptați o tehnică blândă de masaj utilizând vârfurile degetelor, făcând mișcări asemănătoare unor valuri.

Hidratare fără lubrifiere: erupția cutanată este diferită de cea a pielii uscate și, prin urmare, nu are nevoie întotdeauna de o cremă bogată. Indiferent de roșeată, alegeți îngrijirea pielii în funcție de tipul de piele (mixtă, uleioasă, uscată, sensibilă) favorizând cremele cu ingrediente active liniștitoare care oferă confort și reduc senzația de etanșeitate.

Evitați: îngrijirea pielii pe bază de acizi (creme, seruri sau mască), produse cu efect de strângere sau orice conținut de boabe sau alcool.


 

Inscriere newsletter 

©2020 by www.wowmom.ro®