Cum să slăbești fără să gătești

WoW MoM, ce ai zice dacă ți-aș spune să arunci listele de cumpărături, vasele de gătit și să te așezi în fața laptopului? Nu, nu este o invitație pentru înfometare!

Este o invitație pentru hrană sănătoasă, meniu la alegere, calorii numărate bob cu bob si gust WoW! Toate la un click distanță!

Ești mereu pe fugă, alergi între serviciu și școală. La birou de cele mai multe ori uiți să mănânci. Sau, și mai rău, te pricopsești cu un sandviș sau ceva absolut nesănătos. Știu, n-ai prea multe variante, iar foamea e dușman mare când își bagă coada.

Pentru tine, pentru femeile ocupate, mamele mereu pe fast forward, a apărut LifeBox. Un concept special creat pentru a fi prietenul alimentației tale.

LifeBox promite să aibă grijă de mâncarea ta în fiecare zi. Poți alege meniuri adaptate stilului tău de viață cu numărul de calorii pe care ți-l dorești.

Poți alege din patru tipuri de meniuri: Optim, Vegan, Veggie Fish și Sport. Iar toate acestea pornesc de la 1200 de calorii și ajung până la 3000 de calorii. Totul personalizat pentru nevoile tale.

Meniul Optim este perfect dacă îți dorești să mai scapi de câteva kilograme, Vegan Box este pentru cei care își doresc mese echilibrate doar din fructe și legume. Iar meniul Veggie Fish este specific vegetarian însă conține și nutrienți din lactate, pește și fructe de mare.

Meniul sportiv susține rutina ta de antrenament cu ingrediente în porții echilibrate, cu proteine, grăsimi și carbohidrați, pentru putere și masă musculară.

Meniul nu se repetă timp de 21 de zile. Așa că nu te vei plictisi niciodată.

Mâncarea este aleasă sub atenta supraveghere a unui medic nutriționist și gătită cu iscusință de maeștri bucătari.

Este foarte simplu. Îți alegi meniul, completezi datele de livrare și în fiecare zi între 6-10 dimineața primești pachetul cu meniul pentru întreaga zi. Poți alege livrarea gratuit fie acasă, fie la birou.

Ai opțiunea de a comanda pentru o zi sau chiar pentru o lună întreagă. Așa nu o să mai stai cu grija gătitului, a cumpărăturile, a rețetelor sau a spălatului vaselor. LifeBox face toate astea pentru tine.

Ideea este a unor tineri antreprenori. Dintre care unul este cetățean polonez. Bussines-ul a luat naștere în urmă cu șase luni. Iar în prima săptămână deja livrau cel puțin 30 de meniuri pe zi. Provocarea cea mai mare a fost să se pună de acord chefii și medicul nutriționist. Să îmbine gusturi desăvârșite, yummy cu ingrediente sănătoase. Și nu s-au hotărât repede. Șapte luni au negociat.

Îi găsești momentan în București și Cluj, însă promit să dea drumul la cuptoare și în alte mari orașe ale țării. Iar peste doi ani trec granița în Sofia și Budapesta.

#antreprenorilifebox #meniuslabitlifebox #meniurilifebox #mancareacasabucuresti #lifebox #comenzionlinemancare #meniurislabit #deliverymancaresanatoase #mancaresanatoase #comandamancarebucuresti