Expoziție aeronautică și aerospațială în București

Am primit într-o dimineață un mail în care printre altele văd și următoarea frază:

Venită pentru prima dată în România, ABOVE AND BEYOND este o expoziție interactivă și multisenzorială care celebrează puterea inovației și bucuria zborului

aceea fiind dimineața unei zile cu oră de hipnoză pentru frica mea de zbor.

Pentru că da, după 7 ani de lucrat in turism extern și zburat foarte des, brusc și dintr-o dată s-a activat aceasta aerofobie care nu-mi face viața prea ușoară și cu care mă incăpățânez să găsesc o formă de împăcare.

Mă consolează ideea ca una din patru persoane nu agreează zborul cu avionul, lucru care mă ajută să nu mă simt foarte specială 🙂 , dar care m-a  făcut curioasă în legatură cu această acțiune din mall-ul Sun Plaza.

În perioada 1 august – 8 octombrie, expoziția aeronautică și aerospațială este prezentată de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „Smithsonian” din Washington.

Sunt așteptați la expoziție toți cei care își doresc să exploreze avioanele și navele spațiale care ne vor schimba viețile și lumea…Intrarea este gratuită!

Expoziție aeronautică și aerospațială în București

Desigur este cu mult mai complexă decât un simplu simulator de avion, Above and Beyond este o expoziție interactivă și multisenzorială care celebrează puterea inovației și bucuria zborului.

De la mașini zburătoare și avioane supersonice până la lifturi spațiale și mega rachete, va duce vizitatorii mai repede (Faster), mai departe (Further) și mai sus (Higher) și mai inteligent (Smarter), într-o experiență unică.

Vizitatorii se pot aventura în cinci galerii care conțin zeci de displayuri interactive. Pot urca până la marginea spațiului cu un lift – simulator sau pot testa designul propriului avion supersonic de vânătoare într-un concurs de viteză în zbor.

Expoziție aeronautică și aerospațială în București

De asemenea, familiile sau grupurile de prieteni pot vedea ce simte o pasăre într-un stol, în timp ce participă la o experiență de zbor bazată pe senzori de mișcare.

Cred că merită o vizită: aerofob sau nu :P.

#aerofobie #avion #fricadeavion #hipnoza