Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Sunt multe lucruri pe care le câştigi când devii mamă, care nu pot comparate cu nimic…şi da, sunt şi multe lucruri la care renunţi când devii mama. Mai întâi din cauza presiunii noii responsabilităţi, apoi din cauza rutinii instalate şi mai apoi poate din dificultatea de a te reapuca de a avea grijă de tine.

Eu cel puţin, am trecut prin toate etapele acestea.

Mai este şi lipsa de timp care favorizează întreg procesul acesta şi uite aşa ajungi să tânjesti după obiceiuri care mai demult făceau parte din programul tău.  Dar nu disper, căci pot să spun că am învins sistemul :).

Desigur că îmi este mai uşor să spun că nu am timp, decât să mă organizez un pic. Am noroc cu vocea din căpşorul meu pe care încă o aud şi care trage de mine ori de câte ori cedez în faţa lui “lasă că mă duc mâine la sport” sau “lasă că mă dau dimineaţă cu cremă” :).

Nu mai avem scuze fetelor. Au apărut aşa multe răsfăţuri care ne fac viața mai uşoară şi faţa mai frumoasă că nu mai avem scuze. Săptămâna trecută am ajuns la un eveniment foarte frumos despre inovaţia în dermatologia cosmetică, invitaţia primind-o chiar prin soţul meu, care m-a şi însoţit.

A fost vorba despre lansarea a două branduri foarte cunoscute la nivel internaţional: Filerina şi Crescina (numele acestora m-au urmărit vreo două zile :)), produse de îngrijire a tenului şi a părului, avându-i ca ambasadori pe Andreea Berecleanu şi Victor Hănescu.

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului
Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului
Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului
Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului
Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului
Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina, Primul dermocosmetic cu efect de umplere pentru utilizare la domiciliu

Acidul hialuronic este o componentă a ţesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza şi lubrifia şi care are o mare capacitate de a absorbi apa. Cu toţii am auzit de el în ultimul timp, fiind o vedetă în medicina estetică pentru că este substanţa preferată pentru corecţia ridurilor.

Cu toate astea, eu fac parte din categoria celor care leşină la orice intervenţie invazivă şi care dacă nu este o chestiune de viaţă şi de moarte, nu o să mă vezi injectată. Imaginaţi-vă cât de încântată am fost să văd că putem folosi şi dermatocosmetice cu efect de umplere şi acasă.

Formulă Fillerina Gel conţine 6 tipuri diferite de acid hialuronic în diferite concentraţii cu o acţiune diversificată în diferitele straturi cutanate, pentru a facilita umplerea ţesuturilor (by Labo Swiss).

Produsul este disponibil în trei concentraţii diferite în funcţie de tipul de ten al fiecăreia şi mai ales în funcţie de afecţiuni. Astfel, gradul 1 este recomandat pentru riduri de îmbătrânire şi linii  de expresie uşoare, trăsături faciale cu tendinţa de lăsare, mai ales zona pomeţilor şi buzele.

Gradul 2  se adresează persoanelor care suferă deja de linii de expresie vizibile şi prezintă zone cu piele lăsată în mod vizibil. Gradul 3 conţine cea mai mare concentraţie de ingrediente active, pentru a trata ridurile de îmbătrânire şi zonele cu piele lăsată, în special pomeţii şi buzele.

Mai jos poţi vedea cum îl poţi folosi acasă.


Crescina HFSC 100% | Ajută la creşterea părului fiziologic

Când vine vorba de păr, avem o mulţime de produse care încearcă să stopeze căderea acestuia. La cauzele din cauza cărora intervine căderea părului suntem supuşi cu toţii: trecerea de la un anotimp la altul, stresul psihofizic, îmbătrânirea biologică, stresul, dietele şi/sau evenimente stresante neaşteptate.

La femei se adaugă desigur tratamentele cosmetice agresive şi modificările hormonale fiziologice (sarcina, alăptare, menopauza etc).

Pfff, ce-am mai suferit după prima naştere din cauza asta. Şi totuşi, dacă toţi ajungem aici, n-ar fi mai bine să prevenim decât să tratăm?

N-am folosit încă produsele Crescina, însă din review-urile pe care le-am citit şi din prezentarea de la eveniment, am înţeles că dau rezultate.


Pentru că m-aţi întrebat deja de ele, va pot spune că se găsesc deja în farmacii şi nu pot decât să va doresc să aveţi rezultate fantastice.

Claudia Ș.

#infarmacii #acidhialuronic #Crescina #acasa #Fillerina #crestereaparului