Fondul de ten

Fondul de ten nu este disponibil doar în formă lichidă, ci și ca pudră sau spumă. Voi alegeți cum doriți să-l întindeți-cu pensula, cu burețelul sau folosind degetele. Important este ca în urma aplicării să nu rămână dâre și să utilizați un fond de ten de culoarea pielii voastre. Deoarece nuanța tenului se schimbă cu ușurință, chiar și după o scurtă expunere la soare, vă recomand să aveți întotdeauna două nuanțe de fond de ten, care, la nevoie, pot fi amestecate fără probleme.

Este de preferat să faceți o probă a culorii direct pe obraz. Dacă fondul de ten aplicat se potrivește perfect nuanței pielii, nefiind nici prea deschis, nici prea închis, fără tente gălbui, roșii sau albăstrui, înseamnă ca ați descoperit nuanța corectă. Fondul de ten nu se folosește pentru a arăta mai bronzate. Fondul de ten are destinația de a face pielea mai luminoasă, să arate mai bine sau – de ce nu? perfect.

PONT: Fondul de ten se aplică pe pielea bine data cu cremă. Aveți grijă să nu rămână surplusuri pe bărbie și la rădăcina firelor de păr. O cremă aplicată perfect presupune o senzație uniformă de bine pe toată suprafața tenului. În zonele uscate, poate fi necesară aplicarea mai multor straturi de cremă.

Un ten neted și strălucitor este baza ideală pentru un machiaj desăvârșit. Aici vă voi arată cum să vă alegeți fondul de ten corespunzător tipului de ten:Amalia Draghici

#piele #tenneted #fonduldeten #spuma #pudra #ten #zoneuscate