Friptură de vită cu salată caldă de legume în 10 min

Cum a venit anotimpul rece, cum a crescut simțitor nevoia organismului de mâncare consistentă, de puțină cărnică, de ceva mai gras care să ne ajute să facem față frigului. Dar cum spun eu întotdeauna: echilibrul este cheia, în tot și în toate.

Așadar, pot să fiu de acord cu mai multă cărnică, dar aleasă cu atenție și gătită cu și mai mare atenție.

M-am întâlnit cu Prajiturela în bucătăria Zepter, unde am hotărât să vă pregătim ceva gustos, consistent, dar atent pregătit în numai 10 minute.

De ce am ales carne de vită?

Consumul de carne, prin conținutul de proteine ajută la regenerarea tesuturilor și la reglarea funcțiilor vitale din organism, dar și foarte important la formarea anticorpilor – că tot e anotimpul propice bolilor si infecțiilor.

Nu există o cantitate dată a consumului de carne pe persoană…acest lucru dif