Frumusețe strălucitoare

Un aspect radios nu se obține doar prin simpla îngrijire corectă a tenului. La fel de importante sunt o alimentație diversificată, un somn îndestulător și revigorant, un program de mișcare practicat cu regularitate și o viață echilibrată, lipsită de stres.

Stresul permanent – cauzat de obligațiile de serviciu, de un program cotidian încărcat sau de un prieten pisălog-afectează atât pielea, cât și psihicul. Pentru a putea străluci și din interior, este important să ne îngăduim câte o mică pauză.

O zi dedicată frumuseții, acasă, ar trebui să devină un obicei: o baie calmantă, un gomaj corporal, apoi o mască de îngrijire pentru ten și păr. Efectul relaxant este senzațional!

Sauna sau baia de aburi, presupunând asudarea din belșug, constituie o metodă excelentă de revigorare a trupului și a spiritului, cu beneficii considerabile pentru piele. O variantă simplă, de încercat acasă, este o baie de aburi pentru ten. Această ajută la deschiderea porilor și la curățarea pielii. Ideal ar fi să adăugați în apă câțiva stropi de ulei purificator de rozmarin sau de portocală.


Amalia Draghici

#mascadeingrijire #frumusete #sauna #pori #gomajcorporal #baiecuaburi #ten