Grace Couture – magie dulce la aniversarea de 5 ani

Un tărâm magic, plin de culoare, savoare, forme fabuloase. Nu este vorba despre un fragment de poveste. Ci despre prăjituri delicioase. Este cel mai nou magazin de dulciuri al celor de la Crace Couture deschis la aniversarea celor 5 ani de la prima prăjitură.

Foto: Facebook Grace Couture


Aproape de centru, în zona Dorobanți, micul atelier nu are cum să treacă neobservat. Aromele și formele extravagante ale prăjiturilor tânjesc după cumpărători în vitrină. N-ai cum să nu treci pragul magazinului.

Dacă urmează un eveniment important în viața ta, Grace Couture poate fi alegerea perfectă pentru tortul mult visat. Niciun tort nu seamănă cu altul. Par venite dintr-un tărâm magic.

Pictate cu foiță de aur, decorate cu flori naturale sau cu un aspect de marmură al marțipanului. Sunt spectaculoase.

Foto: Facebook Grace Couture


Torturile couture sunt îmbrăcate în dantelă, volane, perle sau aplicații mai puțin obișnuite. Artizanii de la Grace Couture te surprind cu imaginația lor. Toate prăjiturile au o poveste. De la o valiză cu amintiri, la o călătorie la Paris sau versurile melodiei preferate pictate pe desert.

Petrecerea celor mici cu siguranță va fi delicioasă cu un tort decorat cu personajele preferate sau castele fermecate. Ingredientele sunt 100% naturale, așa că nu trebuie să îți faci griji.

Foto: Facebook Grace Couture


Tartele sunt și ele inedite prin formă și culoare. Iar ingredientele WoW. De la cremă de vanilie din păstăi de Madagascar, ganache de fistic și până la  strat crocant Feuilletine.

Eclerele sau minitorturile pot fi un cadou perfect pentru a-ți surprinde colegii de la birou sau prietenii.

#ciocolata #dulciuribune #torturiflorinaturale #torturi #gracecouturedorobanti #gracecouture #fistic #torturinunta