Greșeli în realizarea machiajului la baza ochilor

Pentru a obține un aspect al machiajului perfect, trebuie să eviți anumite greșeli. Dar, desigur, cea mai gravă greșeală pe care o poți comite este să treci peste etapa de curățare a feței la sfârșitul zilei. Pe termen lung, acest lucru îți poate afecta ochii.

De acum înainte, nu mai există scuze! Am toate sfaturile de care ai nevoie pentru a te ajuta să obții un aspect perfect al machiajului ochilor. Lasă în urmă toate gafele de neiertat și uită-te în galeria de mai jos pentru a invăta lucuri noi:

Alegerea unui anticearcăn care este prea deschis pentru tonul pielii Anticearcanul ar trebui să aibă același ton precum fondul tău de ten. Dacă alegi o nuantă prea luminoasă pentru tonul pielii, ochii tăi vor părea prea palizi în jurul acestei zone delicate. Este nefiresc!

Uiți să-ți estompezi anticearcanul în jurul ochilor Când definești contururile din zona ochilor, asigură-te că amesteci produsul bine, astfel încât să nu lase urme care sunt evidente.

Folosești Kohl pe linia apei (linia interioară a ochiului) Eyelinerul negru nu este destinat liniei interioare tuturor. Aplicarea eyelinerului pe interiorul ochilor, prea aproape de linia albă, va servi numai pentru a “îngusta” ochii și a îi face să pară mai mici. Ar trebui să-l aplici la marginea liniei exterioare pentru a îți mării ochii.

Nu te demachiezi la sfârșitul zilei Curățarea este un pas esențial în rutina ta zilnică a frumuseții pe care nu trebuie să sari niciodată, indiferent cât de obosită ești la sfârșitul zilei.

Linia de dermatograf prea groasă O linie perfectă necesită timp și practică. Dacă dorești un look de zi, nu folosi o mână grea. Desenarea de linii excesiv de groase îți va micșora ochii și te va indepărta de aspectul feminin.

Purtați culori strălucitoare și îndrăznețe Culorile îndrăznețe pot arăta frumos; în imagini. În viața reală, adesea, devine o mizerie mare până la sfârșitul zilei. Alegeți tonuri mai pastelate pentru a crea un aspect mai natural.


Amalia Draghici

#machiaj #machiajochi #greseli #ochi #fardpleoape #anticearcan