Hai si tu in calatorie cu Veronica #minunipeCamino

Imi este limpede ca nu intamplator o cheama SOARE Veronica…este ca o raza luminoasa de caldura aceasta fata si acum va straluci si mai tare…iti las mai jos povestea ei sa vezi ce face si iti propun sa o ajuti. Eu am facut-o!

Sunt Veronica Soare si la inceputul lunii iunie, plec sa strabat Camino de Santiago. Ma asteapta o calatorie lunga, aproximativ 33 de zile si 880 de km pe jos, cu rucsacul in spinare si inima plina 🙂

Imi doresc sa traiesti drumul acesta impreuna cu mine, asa ca am sa iti daruiesc in fiecare zi o colectie de rasarituri, apusuri, oameni, locuri si povesti.

Dincolo de experienta personala, #minunipeCamino e un proiect de voluntariat ce isi propune sa stranga fonduri pentru Asociatia Inima Copiilor, care are in grija nou-nascuti cu probleme grave si copii cu afectiuni cardiace si care a construit sectia de cardiochirurgie a spitalului Marie Curie si, la acelasi spital, cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din sud-estul Europei.

Urmareste-ma pe minuni.ro si pe pagina de Facebook 🙂 M-as bucura sa cumperi, simbolic, pasi in aceasta calatorie, donand astfel pentru Inima Copiilor.

Multumesc. Buen Camino! 🙂 Veronica

DONEAZA AICI!

#doneaza #InimaCopiilor #minuni #nounascuti