Happy Bag is WoW Bag

Când am aflat că așteptăm și o fetiță, primul lucru pe care i l-am spus soțului meu a fost: Noah, acum să te văd: 2 perechi de pantofi, 2 gentuțe…totul va fi înmulțit cu !” . Și mare dreptate am avut…la nici 2 ani, Anastasia nu iese din casă fără gentuță pe umăr și ah ce-mi mai place 🙂 .

I-am povestit că săptămâna trecută am fost la un eveniment cu și despre gentuțe…colorate fain și concepute exact pentru nevoile unei multitasking mămici (așa ca noi 🙂 ), gândite și create tot de niște mamtreprenoare: Laura Olaru și Oana Botezatu (www.happytude.ro).

WoW MoM Happy Me

Colecția Happy Me reunește 7 genți, diferite între ele prin culoare. Laura Olaru și Oana Botezatu au ales impreună 7 culori happy, ușor de asortat și de adorat: roșu, galben, verde, albastru, argintiu, auriu și blue serenity.

Pentru mine și Anastasia am ales Happy Me Galben și Happy Me blue serenity. E încă mare geanta pentru ea, dar nu se supără să o port eu deocamdată 😛

HappyMe_bag_yellow_front
HAPPY ME WOW MOM

Gențile din colecția Happy Me by Laura Olaru + Happytude by Oana Botezatu pot fi admirate și cumpărate la expozițiile cu vânzare la care designerul este invitat, dar se pot comanda și online (cu livrare prin curier). Pentru detalii despre Happy Me, Laura vă stă la dispoziție pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/LauraOlaruOfficial.

Happy Me WoW MoM
wow mom

#geanta