Hidratarea, bat-o vina!

Hidratarea este un must have pentru pregătirea tenului în sezonul rece. Vine frigul, temperaturile scad, vântul se întețește. Iar toate astea îți afectează tenul.

Te gândești deja la o programare la cosmetică sau să dai fuga la magazin să-ți cumperi niște creme miraculoase?

Ei bine, ce ai zice dacă ți-ai face singură, acasă, cu produse naturale, din bucătărie niște măști care să te ajute să-ți hidratezi fața? Este simplu și deloc costisitor!

Avocado și mierea se înțeleg perfect atunci când e vorba de hidratare. Ai nevoie de o jumătate de avocado bine copt și un sfert de ceașcă de miere. Amesteci totul, aplici masca pe față și 10 minute te relaxezi, citești o revistă sau asculți câteva piese preferate. Apoi clătești cu apă călduță. Și, voila, pielea e catifelată.

masca hidratare

Foto: Pinterest


Dovleacul nu este bun doar în supe și plăcinte. Face miracole și cu pielea feței. Este bogat în zinc, vitamina A, C și E. Cureți dovleacul, scoți miezul și faci piure. Ai nevoie de doar trei linguri de pastă. Apoi amesteci cu o lingură de miere și una de lapte bătut. Pasta pe care o obții o aplici pe față pentru 15 minute, iar apoi clătești cu apa caldă.

Spune stop pielii uscate cu ajutorul unei măști cu gălbenuș de ou și brânză de vaci. E foarte simplu. Amesteci gălbenușul de ou cu două lunguri de brânză de vaci. Omogenizezi bine totul, aplici pentru 20 de minute pe față și apoi clătești.

masca hidratare

Foto: Pinterest


Pentru ca rezultatele să fie WoW, înainte de a-ți aplica masca pe față, stai pentru câteva minute cu fața deasupra unui bol cu apă caldă. Așa porii se deschid și rezultatele sunt maxime.

Seara, după ce te întorci de la birou și îi adormi pe cei mici este cel mai bine să îți hidratezi tenul. Așa masca va avea timp toată noaptea să-și facă de cap cu pielea ta.

#hidratare #mascaacasa #mascamiere #mascaavocadp #tenuscat #mascaou #mascahidratare #mascacuratare #mascanaturala #mascaiaurt #hidratareiarnaten