Interviu – Femei de afaceri: Claudia Știrbei (Mama Boutique)

Antreprenoare si mama a doi copii, Claudia Stirbei sustine ca e greu sa obtii o balanta perfecta între cele doua planuri în timp real. Claudia s-a lasat inspirata de perioada primei sarcini si a pus bazele magazinului cu haine pentru gravide, Mama Boutique.


Ulterior, s-a lansat si în blogging și scrie în revista WoW MoM, pe care o deține alături de o echipă frumoasă, despre poveștile proprii și despre experiențele altor femei care și-au propus să-și urmeze visurile.


Cum te-ai descrie?


Sunt o femeie ambițioasă, căreia îi place să învețe încontinuu, sunt prezentă, proactivă, visătoare, prea puțin tolerantă și când vreau eu, independentă.


Care e cea mai buna carte pe care ai citit-o anul trecut?


Mi-au ramas în minte si în suflet doua carti: „ Omul în cautarea sensului vietii” – Victor Frankl si „Esti ceea ce gândesti – principii taoiste pentru zilele noastre” – dr. Wayne Dyer.


Ce te tine treaza noaptea?


Pâna de curând, ma tineau treaza copiii mei și, deși nu credeam că va veni ziua să mai dorm o noapte întreagă, iată că a sosit. Motiv pentru care cele 8 ore de somn sunt sfinte și neîntrerupte de nimic.


Mai multe despre Claudia și despre provocările anului 2018 poți afla aici.