Iphone X, un telefon venit din altă galaxie

Apple a scos pe piață trei telefoane nou-nouțe. Și, pentru că au trecut zece ani de la apariție primului telefon lansat de companie, a apărut și un model aniversar – Iphone X. Iphone X aduce o premieră uriașă pe piața gadgeturilor. Redefinește viitorul. Deblochezi telefonul cu ajutorul feței.

https://www.apple.com/iphone-x/

Foto: www.playtech.ro


Da, ai citit bine. A dispărut butonul de home și a apărut recunoașterea facială. FaceID este net superior amprentei, spun cei de la Apple. Este mult mai sigur și nu poate fi păcălit. Telefonul o să te recunoască indiferent dacă îți schimbi culoarea părului, te tunzi sau îți lași barba să crească. E de ajuns să te uiți la telefon și el se deblochează. Și, pentru că a dispărut butonul home, ecranul are mai mult spațiu. Este total diferit față de modelele anteriore. Are tehnologie OLED și se numește Super Retina.

Difuzorul pentru convorbiri, senzorii şi camera foto frontală au fost grupate pe o bară care pare decupată din partea superioară a ecranului.

https://www.apple.com/iphone-x/

Foto: www.playtech.ro


https://www.apple.com/iphone-x/

Foto: www.playtech.ro


Iphone X este cel mai sofisticat model Apple, dar și cel mai scump. Prețul pornește de la 1.000 de dolari, fară taxe. Iar asta înseamnă că la noi ar putea ajunge la peste 5.500 de lei. N-ar fi de mirare dacă ar apărea în loc de creditul prima casă, creditul primul Iphone. Sau reclame de genul: “Îți dăm credit pentru noul Iphone doar cu buletinul!”. Celelalte două modele Iphone 8 și Iphone 8 Plus sunt îmbunătățiri ale fratelui Iphone 7. Mai deștepte, cu procesoare mai mari și camere foto numai bune pentru a surprinde momentele magice din viața ta.

Prețurile sunt și ele pe măsură. Pornesc de la 700 de dolari, fără taxe. Cu aceste noi telefoane s-au mai lansat și Apple Watch 3, ceasul care o să funcționeze întocmai ca un telefon. Ceasul de la Apple rivalizează deja cu luxoasele Rolex sau Omega.

https://www.apple.com/iphone-x/

Foto: www.playtech.ro


Produsele vor putea fi cumpărate începând de luna viitoare în America. La noi o să mai dureze ceva până când le vom putea vedea pe rafturi.

Timp suficient pentru a-I scrie o scrisoare lui Moș Crăciun.

#wow #telefon #smartphone #Iphone #Apple #iphone8