Liceul International IOANID organizeaza o noua sesiune de admitere pentru programul de burse!

O informatie care merita sa ajunga la toti elevii de liceu sau la parintii acestora - Cei de la Liceul Internationale Ioanid au lansat proiectul de burse pentru elevii care vor sa se inscrie in anul scolar in curs, în clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a.


Bursele integrale acopera toate cheltuielile scolarizarii la o institutie de învatamant privat: manuale, auxiliare, ore suplimentare de limba engleza, mese de prânz si ore de teme cu profesorii clasei.


Elevii se pot inscrie in clasa de filologie sau stiinte ale naturii. Bursele pot fi acordate pâna la sfârsitul ultimului an de liceu, daca elevii continua sa obtina rezultate foarte bune.


Cum în Bucuresti ( dar nu numai) situatia nu sta bine din punct de vedere al educatiei, întrucât sunt foarte multe licee bine cotate unde nu se fac ore deloc, a fost lansat un nou concurs de burse dedicat elevilor din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a care vor sa se înscrie la Liceul International IOANID în clasa de filologie, stiinte ale naturii sau clasa internationala în sistem Cambridge.


Pentru obtinerea burselor, aplicantii vor da un test interdisciplinar, la limba româna, matematica si limba engleza.

Bursele pot fi atât integrale, cât si partiale, în functie de rezultatele obtinute la evaluarile interne, taxele de scolarizare fiind acoperite de liceu cu o proportie de pâna la 100% din valoarea totala pentru sistemul românesc si de pâna la 50% pentru sistemul Cambridge.

"Liceul Internațional IOANID organizeaza o noua sesiune de admitere pentru programul de burse!


Dacă ești în clasa a IX-a, a X-a sau a XI-a și îți dorești sa studiezi la un liceu privat din centrul Bucureștiului, înscrie-te la examenul de admitere pentru clasa de filologie, științe ale naturii sau clasa internațională în sistem Cambridge >> www.ioanid.com/formular-inscriere-burse


Bursele se acordă în funcție de nota obținută și reprezintă o reducere de la 25% până la 100% din taxa anuală."


#IOANIDInternationalHighSchool