Logodna dintre prințul Harry și Meghan – ”Ar fi făcut-o pe mama mândră”


Începutul de săptămână ne-a făcut să credem din nou în povești. Logodna prințului Harry cu actrița Meghan Markle arată că orice fată poate deveni prințesă chiar dacă nu s-a născut într-o familie regală.

Au primit deja binecuvântările de la Regina Elisabeta a II-a și de la părinții lui Meghan. Cei doi se vor căsători la primăvară, așa că pregătiți garderoba, scoateți pălăriile, avem nuntă.

Inelul de logodnă are și el o poveste specială. Este realizat din aur galben și decorat cu trei diamante. Unul dintre diamante este adus din Africa, loc în care au fost cei doi la începutul relației, iar celelalte două pietre sunt din colecția de bijuterii a prințesei Diana.

În primul interviu pe care cei doi l-au acordat în calitate de logodnici, prințul Harry a spus despre Meghan că dacă s-ar fi întânit cu mama sa, prințesa Diana, cu siguranță cele două ar fi fost cele mai bune prietene.

Logodna dintre prințul Harry și Meghan - ''Ar fi făcut-o pe mama mândră''

Prințesa Inimilor este prezentă în fiecare discurs important al celor doi fii ai săi. Fie că vorbim de logodnă, nuntă, nașterea unui copil sau evenimente de caritate.

Iar unele dintre cele mai importante citate ale prințesei Diana, învățături după care se ghidează și William și Harry sunt următoarele:

1. Voi lupta până în pânzele albe pentru ca băieţii mei să îşi atingă potenţialul maxim ca oameni, pentru propria lor viaţă, dar şi pentru a-şi îndeplini toate datoriile pe care le au faţă societate.

2.Ei bine, pe William şi pe Harry i-am implicat în proiecte umanitare. I-am dus la oameni care au murit de SIDA – cu toate că le-am spus că este cancer, i-am expus unor situaţii în care sunt convinsă că nu mulţi părinţi ar face-o, cu copiii lor.

3.Eu nu merg după regulile din cărți. Eu conduc cu inima, nu cu capul.

4.Încearcă să faci un act de bunătate aleatoriu, fără nicio așteptare, fără să vrei să fii recompensată, știind că poate într-o zi cineva ar putea să facă același lucru pentru tine.

5.Trăiesc pentru fiii mei. Aș fi pierdută fără ei.

6.Oricine are nevoie să fie valorificat. Oricine are potențial de a da ceva înapoi, doar să aibă ocazia.

7.Când ești fericit, poți să ierți foarte multe.

8.Cred că cea mai mare boală de care suferă omenirea în aceste zile și în această epocă este boala oamenilor care se simt neiubiți. Pot oferi dragoste pentru un minut, o jumătate de ceas, o zi, o lună, chiar le pot dărui. Sunt foarte fericită să fac asta.

9.Familia este cel mai important lucru din lume.

10.Dacă găsești pe cineva pe care să îl iubești în timpul vieții tale, atunci agață-te de această dragoste.

#LadyDi #PrintesaDiana #nuntaMareaBritanie #citateprintesaDiana #logodnacasaregala #printulHarry #logodnaHarry #MeghanMarkle #printulHarryMareaBritanie #invataturicopiiprintesaDiana #nuntaregala #logodnaMarkle