Lucruri esențiale pe care orice gravidă trebuie să le aibă acasă

WoW MoM, tocmai ai aflat că ești însărcinată? Felicitări! Sunt sigură că ești în al noulea cer. Fericirea e maximă, gândurile zburdă pe meleaguri fermecate. Deja îți imaginezi cum va arăta copilul, ce nume va purta, ba chiar și la ce colegiu va merge.

Trage aer în piept. Mai ai timp de toate aceste lucruri. Ia lucurile treptat. În primul rând, trebuie să te asiguri că cel mic este fericit în burtă. Are nevoie de controale medicale, de odihnă, hrană cât mai sănătoasă. ( E ok, poți să mai devorezi câte o prăjitură o dată la câteva zile 😊)

Și, cel mai important, are nevoie de o mamă relaxată, sănătoasă și echilibrată.

Vitaminele

Studiile realizate de Organizația Mondială a Sănătății arată că vitaminele cu acid folic sunt recomandate în lunile de sarcină. Și asta pentru că te ajută să eviți o naștere înainte de termen. Însă, nu le lua după ureche, mergi la doctor mai întâi.

Cărțile

Indiferent câte prietene, mame, soacre, colege de birou care au copii ai prin preajmă, tot o carte te ajută mai bine.

O carte e cu siguranță mult mai obiectivă, profi și cu siguranță, imparțială.

Alege cărți care te pregătesc pentru venirea pe lume a copilului. Care te învață cum să gestionezi perioada maternității și te scapă de grijile absolut normale și de necunoscutele din cele nouă luni.

Loțiuni și creme

Peste 70% dintre viitoarele mame se aleg cu vergeturi în timpul sarcinii. Nu contribui și tu la creșterea acestui număr. Nu uita să aplici în fiecare zi creme împotriva acestor dușmani ai pielii tale.

Centură pentru susținerea burții

Începând cu al treilea trimestru, sarcina crește din ce în ce mai mult, bebelușul se dezvoltă. Tot atunci apar și durerile chinuitoare de spate. Dar, vestea bună e că nu trebuie să te împrietenești cu ele. Te ajută o centură pentru susținerea burții.

Hainele

Trebuie să arăți WoW și când ești însărcinată. Găsești haine potrivite pentru fiecare moment al sarcinii. Rochii elegante, vaporoase sau casual. Blugi, pantaloni, cămăși. Nu trebuie să renunți la stilul tău atunci când rămâi gravidă.

Saltea

Somnul este o problemă majoră în timpul sarcinii. Singura poziție care nu te deranjează este cea pe spate. Ah, dar ce ai da să dormi pe burtă sau pe spate. Nu trebuie să fie doar un vis. Există saltele cu gaură fix în dreptul burții. Așa că te poți bucura de un somn odihnitor și, cel mai important, sigur.

Sarcină ușoară îți dorim, WoW MoM!

#cetrebuiesastiucandsuntgravida #sarcina #pantalonigravide #centuragravide #mamaboutiwue #vitaminegravide #lotiunigravide #hainegravide #rochiigravide