Magie punct cu punct in tablouri care spun o poveste

Avem nevoie de frumos in viata noastra poate mai mult ca oricand pana acum. Si se simte si se vede acest lucru in graba cu care am inceput organizarea si decorarea (cu mult) inaintea Craciunului.


Frumosul mi-a atras atentia si in ceea ce priveste interviul de astazi si mi-am dorit sa impartasesc cu voi talentul Elenei Tudor.

M-as bucura sa stiu ca v-am inspirat pentru un cadou minunat pentru cei dragi acest post si sper sa vad tablourile Elenei in casele voastre.


Elena, spune-mi povestea ta si a mandalelor tale care pe mine m-au fascinat de la prima vedere pe Instagram 😊


Ahh povestea mea...e putin diferita, nu am avut un plan in a face asta, ci am visat despre asta, am visat versuri, am visat cantece, am visat culori si peisaje, acum ceva timp, cand o purtam pe micuta Adeline in burtica.

Ceea ce m-a determinat intr-o zi sa creez propriile mele povesti si trairi din puncte, sau mai exact tablouri pictate in tehnica punctului.

Si mi-a placut ce a iesit si i-a placut si sotului (cel mai mare sustinator al meu 🤍) si familiei, prietenilor, iar mai apoi si-au dorit si ei si fara sa ma gandesc vreodata am inceput sa creez pt oameni pe care nu-i cunosc, dar care s-au regasit in povestile mele .


Ce te inspira cand creezi tablourile?


Familia mea, dragostea pe care o simt pentru ei, bucuria si linistea caminului nostru sunt inspiratie pentru mine.


Cum gasesti linistea si concentrarea pentru momentele cand lucrezi? Stiu ca ai doi copii si ca mama de doi si eu, imi imaginez ca trebuie sa jonglezi destul de mult cu timpul. Ai descoperit vreun secret magic? Intreb pentru ca esti sotie de magician 😊

Nu e usor, dar reusesc si cred ca secretul pentru a reusi in toate este o buna organizare in tot ceea ce faci, atat legat de copii, de familie, casa, job, cat si de legat de pasiunile si placerile mele.

Mereu imi vin in minte frazele urmatoare:

“Fa in asa fel încât toate lucrurile tale sa aiba locul lor; da-i fiecarei parti din businessul tau timpul de care are nevoie”

Cum ati perceput pandemia? Spune-mi 5 aspecte pozitive din punctul tau de vedere pe care le-ai identificat in acesta perioada.


Noi de fel suntem pozitivi si optimisti, asa ca nu pot zice ca a fost ceva care sa ne fi dat peste cap, a fost diferit la inceput, asta pentru ca nu mai eram la fel de activi ca pana in martie. Un avantaj al acestei perioade consider ca este timpul in care putem face lucruri la care candva doar puteam visa, sa ne dezvoltam o pasiune, un hobby, sa redecoram prin casa, sa gradinarim, sa citim mai mult, sa ne jucam mai mult si multe, multe altele.


Cred ca tablourile tale sunt idei minunate de oferit cadou. Unde le gasim si cum le putem comanda?


🙏Sunt destul de prezenta in lumea online, atat pe Facebook https://www.facebook.com/magicofpainting/ cat si pe Instagram https://www.instagram.com/elena_tudor_magicofpainting/ .

Sunt extrem de recunoscatoare pentru toti prietenii mei care m-au incurajat inca de la inceput si mi-au dat curaj sa continui si sa fac ceea ce imi place!

Iti multumesc si tie pentru ocazia pe care mi-ai oferit-o, de a impartasi putin din lumea mea, a punctelor si a culorilor!


🤍Sa aveti Sarbatori de poveste!