Mai puțină celulită, piele mai frumoasă cu noile servicii Shiseido Spa

Vine vara, bine-mi pare! Începe agitația cu mersul mai des la sală, atenție mai mare la ce mâncăm, să reducem stratul de celulită…asta dacă nu suntem cumva super conștincioase și avem un regim constant de genul acesta (not! :).

E greu sincer și cu slăbitul acesta. Dacă nu ai norocul să poți mânca tot ce îți poftește inima și să nu te îngrași, probabil ești ca mine și tot ce respiri se pune pe ici pe colo. Motiv pentru care trebuie să apelezi la mișcare și la diverse alte tips and trics pentru ca pielea și corpul tău să arate bine, chiar și după sarcini.

Este ușor de spus, mai greu de făcut, din cauza lipsei de timp. Ca și alternative la orele de mișcare sau mai bine ca o completare, din ce am experimentat eu, pot să recomand LPG Alliance, un tratament non-invaziv și non-agresiv care stimulează mecanic pielea cu ajutorul rolelor de masaj activând metabolismul celular.

Se obțin rezultate bune și dacă-l combinați cu masajul anticelulitic, se simt și mai repede. Testat de mine.

Am primit de curând lista noilor proceduri de înfrumusețare de la Shiseido Spa și printre ele era și noul LPG Alliance, un adevărat fitness pentru piele cu eficacitate maximă anti-îmbătrâinire și slăbire.

Terapia corporală te ajută să slăbești localizat și să scapi de aspectul inestetic al celulitei fiind cel mai avansat tratament de remodelare corporală.

Cercetările efectuate au demonstrat că 67% dintre femeile care au încercat noul aparat au observat, după doar 3 sesiuni, o reducere a aspectului de coajă de portocală și 71% au remarcat o îmbunătățire a fermității pielii. După 12 sesiuni, circumferința taliei este redusă cu 5,2 cm.

https://www.stejariicountryclub.ro/ro/shiseido-spa

La tratamentul facial, vei constata reducerea ridurilor încă de la prima ședință deoarece LPG Alliance dă un impuls sintezei naturale a substanțelor esențiale tinere: colagen, elastină și acid hialuronic.

Tot la ei am văzut și pilarea definitivă cu Laserul Eneka 1200. Eu sincer, puteți să spuneți că sunt conservatoare sau demodată, dar n-am încercat și nici nu mă tentează epilarea definitivă.

Deși da, ne dorim toate să scăpăm pentru totdeauna de părul nedorit de pe picioare, brațe, față, nu mă tentează ideea aceasta de definitiv, în condițiile în care și creșterea părului face parte dintr-un circuit firesc al organismului. Dar desigur, este doar părerea mea.

Cei de la Shiseido Spa spun că la ei te poți te bucuri de cea mai avansată tehnologie în epilarea definitivă cu Laserul Eneka 1200 care asigură distrugerea completă a rădăcinii firului în aproximativ 8-9 ședințe, fiind un tratament potrivit pentru toate tipurile de piele și păr. Sistemul de răcire cu aer și apă minimizează senzația de durere și lasă pielea fină.

https://www.stejariicountryclub.ro/ro/shiseido-spa

Dacă te tentează să-l încerci, trebuie să știi că este bine să-l începi în luna martie, întrucât acest tratament de durată presupune câteva săptămâni de pauză între ședințe și este interzisă expunerea la soare.

https://www.stejariicountryclub.ro/ro/shiseido-spa

Să vină primăvara zic, că vedem noi cum scăpăm de celulită :)!

Contact wow mom