Natura întâlnește arta, iar tenul strălucește

Toamna vine cu noutăți WoW în privința îngrijirii pielii. Întoarcerea la natură este motto-ul noilor produse Shiseido. Waso, cea mai recentă gamă, are la bază filozofia washoku, esența Japoniei în bucătăria japoneză.

Natura întâlnește arta, iar tenul strălucește

Foto: Shiseido


Toate produsele au ca ingredient morcovul, ciupercile, tofu sau mierea. Delicios, nu? Iar asta pornind de la faptul că tot ce mâncăm ne afectează pielea. Sunt produse create special pentru tineri, pentru generația noastră. Millennials. Generația femeilor ocupate, mereu pe fugă. Cu tenul sensibil, porii dilatați și chiar ușor uleios.

Pentru generația care trăiește într-o metropolă aglomerată, sufocată. Și, fără să vrem, își pune amprenta asupra pielii noastre.

Natura întâlnește arta, iar tenul strălucește

Foto: Shiseido


Shiseido a gândit WASO special pentru noi. Te îndrăgostești la o simplă privire. Au un design minimalist, în culori pastelate. Le poți lua cu tine la birou sau într-o călătorie de afaceri. Își fac loc discret în poșeta ta.

WASO se ghidează după cele cinci principii ale bucătariei: 5 texturi, 5 culori, 5 ingrediente, 5 metode de preparare și 5 gusturi.

Gomajul  Quick Gentle Cleanser este absolut WoW. Are ca ingredient principal tofu. Simți și vezi cum efectiv îndepărtează toate celulele moarte, iar pielea rămâne catifelată și pregătită pentru crema gel hidratantă. O cremă realizată din ciuperci albe gelatinoase ce îți oferă o hidratare pentru 24 ore.

Natura întâlnește arta, iar tenul strălucește

Foto: Shiseido


În funcție de nevoile tenului tău, există mai multe tipuri de creme. Cea cu morcov pentru un ten sensibil, deshidratat, cu o protecție antipoluare. Sau crema pentru control al sebumului care conține celula vegetală întreagă din loquat. Previne acneea și matifiază tenul.

Și demachierea vine cu produse inovative. Din miere sau ciuperci albe gelatinoase, reduc roșeața, nu conțin alcool sau săpun și formează spumă fără a fi nevoie să folosești apa.

Toată colecția promovează pielea sănătoasă, cu produse yummy.

#waso #wasoshiseido #Shiseido #tenmatifiat #stejariispa #cremeshiseido #cosmeticeshiseido #demachiereshgiseido #acnee #gomajshiseido