Noi suntem creatori de amintiri

Cât de minunat este sentimentul când simți un miros care îți aduce aminte de “acasă” sau vezi un leagăn care te duce  cu gândul la curtea bunicii, ca să nu mai spun de vreo melodie care te-a marcat în copilărie?

Eu ador și prețuiesc momentele acestea, pentru că simt că ele sunt cu adevărat parte din mine. Parte din ceea ce suntem noi pe bune, fără poleiala cu care ne îmbrăcăm în viața socială.

Ei, toate aceste momente ne străduim să le oferim și noi copiilor noștri. Să le creăm amintiri frumoase, care vin din experiențe trăite ce le-au adus stări de bine, de confort, de prezență (a noastră) și de fericire.

Îmi doresc să-și aducă aminte că petreceam timp de calitate împreună, să-și aducă aminte că pregăteam bunătăți împreună, mirosul de scorțișoară să le aducă aminte de diminețile de iarnă și să le fie drag să radă cu poftă și tare, așa cum facem acum.

Noi suntem creatori de amintiri și suntem datori să fie amintiri frumoase 🙂 .

În weekend, am avut o ședință foto cu juniorii pentru noua colecție Mama & Copilul de la Mama Boutique. A fost mai mult de atât, pentru că ne-am simțit așa de bine, încât nu simțeam că suntem la “treabă”.

Am creat o amintire frumoasă cu siguranță, pentru că ne uităm cu cel mai mare drag la aceste poze! De fapt asta a și fost ideea introducerii noii categorii în magazinul online, de a oferi o colecție casual, de toată ziua, confortabilă, cu elemente comune pentru mamă și copil, indiferent dacă aveți băiețel sau fetiță.

Astfel, veți găsi un element comun de asortat, de la o eșarfă la fel ca rochia mamei, până la pantaloni și căciulă 🙂 si este imposibil sa nu creati astfel o amintire.

Fiti creatori de amintiri si pentru ei … si pentru voi!


Noi suntem creatori de amintiri
6d-21-blog
6d-36-blog

6d-40-blog
6d-42-blog

6d-47-blog
6d-49-blog

6d-51-blog

6d-52-blog

6d-60-blog

6d-65-blog

6d-68-blog

6d-73

6d-78

6d-84

6d-89-blog

6d-95

6d-99-blog

Foto credit:  Dan Rentea – www.danr.ro

Contact

Save

Save

Save

Save

Save

#wow #ColectiaMamaSiCopilul #mamasifiul #hainecopii #haine #colectie #mamaboutique #mamasifiica