O cremă pentru întreaga familie, de la bebe la bunic

WoW MoM, mergi în baie. Acum! Câte produse de îngrijire ai? Câte creme, loțiuni, balsamuri și geluri? Soțul tău câte are? Dar pentru cei mici câte ai? Ai cam pierdut numărul, nu?

Ce ai zice dacă de azi ai avea nevoie doar de un singur produs pentru întreaga familie? O singură cremă de față pe care să o împarți cu toată familia. Același gel de duș. Aceeași cremă pentru corp, chiar și același ulei de masaj?

Gama Topicrem este pentru întreaga familie. Există o soluție pentru fiecare problemă pe care pielea ta ar putea să o aibă (piele grasă, acneică, piele deteriorată, uscată, care se descuamează, piele atopică).

O cremă pentru întreaga familie, de la bebe la bunic

Bebelușii sunt cei mai sensibili. Cauți în permanență o cremă pentru pielea lor delicată și fină. Topicrem ultrahidrant are răspuns la nevoile lor. Uleiuri care capătă o consistență lăptoasă atunci când se întind pe pielea umedă. Balsamuri care nu lasă pielea lipicioasă.

Produsele sunt simple și sigure. Nu au parfum, parabeni, alcool sau silicon. Doar ingrediente active, recunoscute pentru eficiența lor, în număr redus la minimum pentru a evita riscul apariției alergiilor.

Uleiul pentru piele atopică este WoW. Uleiul emollient se absoarbe instant în piele. Este o inovație galenică: un ulei micro-emulsionant care oferă fluiditatea unui ulei, dar senzația neuleioasă a unei eumulsii, pentru o îngrijire concentrată.

O cremă pentru întreaga familie, de la bebe la bunic

Ai observat la copilul tău sau la partener roșeață a pielii sau se plâng de senzație de arsură? E un semn clar că au nevoie de îngrijire.

Topicrem pentru piele deteriorată se poate folosi de la bebeluși și până la bunici. Topicrem Cica te ajută atunci când te-ai tăiat la un deget în timp ce mestecai de zor la mâncare, soțul s-a zgâriat în timp ce se bărbierea sau bebelușul s-a iritat de la pampers. O singură cremă pentru atâtea nevoi.

O cremă pentru întreaga familie, de la bebe la bunic

Pielea acneică are și ea nevoie de o îngrijire specială. Crema active AC reduce cu până la 87% inflamația petelor acneice și cicatricile. Există astfel de produse care ce pot asigura îngrijirea zilnică a pielii grase și acneice.

Topicrem SOS este ideală pentru cei care au pielea rugoasă, și foarte uscată, de tip xeroză severă. Are effect ultra-hidratant, reface filmul protector al epidermului, hrănește intens și oferă confort pielii afectate. După fiecare zi de utilizare, pielea este mai suplă, catifelată și confortabilă.

Cremele intră rapid în piele și sunt ultrahidratante. Nu trebuie să aștepți la infinit sau să te plimbi cât pentru un maraton prin casă pentru a te putea îmbrăca. Aplici crema și imediat poți să pleci la serviciu.

Toamna și iarna sunt cele mai păcătoase anotimpuri pentru piele. Vântul și frigul sunt dușmani haini care usucă și deshidratează pielea. Poți să rezolvi toate aceste probleme cu Topicrem.

Produsele Topicrem sunt simple, sigure, eficace. Și, cel mai important, economice. Sunt pentru întreaga familie, de la mic la mare.

Produsele sunt realizate exclusiv în Franța, iar de acum te poți bucura și tu de ele la tine acasă. Sunt disponibile exclusive în farmacii.

#cremetopicrem #cremepieleuscata #crelepsoriazis #pieleacneica #uleiuritopicrem #topicrem #cremacicatrici #topicremacnee