O piele de superstar: Secretele de frumusețe ale Mirandei Kerr pentru un ten curat

Nu este un secret faptul că o iubim pe Miranda Kerr, care a făcut momente memorabile, cum ar fi Victoria’s Secret, Mango și Swarovski. Miranda a intrat și în domeniul frumuseții, lansând în 2009 o linie de produse de îngrijire a pielii organice – KORA Organics.


Exfoliați cu o perie de corp Miranda este un credincios ferm în perierea uscată a corpului. Este un mod revigorant de a ajuta circulația și drenajul limfatic, care ajută la detoxifiere. Cum includeți acest pas în rutina zilnică? Înainte de duș, utilizați o perie de corp uscată cu perii ferme și vă periați pornind de la picioare în sus. S-ar putea să vă doară să faceți acest lucru la început, dar sunt sigură că veți găsi o modalitate foarte bună de a vă exfolia corpul.

Îngrijirea pielii cu KORA Organics Rutina de îngrijire a pielii pe care Miranda o folosește încorporează sfânta curătare, tonifiere și hidratare. Ea este un utilizator frecvent de produse din gama ei proprie-KORA Organics. În rutina ei folosește Cleanserul de spumă KORA Organics, Energizant Citrus Mist și Hidratarea Cremă de Zi și Noapte. Pentru protecția la soare, ea folosește crema de zi colorată KORA Organics pentru un ten natural și radiant.

O dietă cu ingrediente organice Sucul verde organic presat la rece, toastul fără gluten, ouăle cu gust ecologic … modelul australian se bucură de încorporarea unor opțiuni sănătoase pentru dieta sa. În timp ce produsele ecologice pot fi costisitoare, Miranda consideră că schimbarea alimentelor neecologice pentru versiuni mai puțin chimice va ajuta la reducerea cantitătii de toxine pe care le punem în corpul nostru.

Destulă apă Miranda consideră că a fi hidratată este una dintre cele mai bune și mai eficiente obiceiuri pentru a preveni îmbătranirea prematură. Ea bea apă tot timpul, fie adăugand suc de lămaie sau suc de noni, pentru a avea proprietăti nutriționale și de vindecare suplimentare.

Noapte plină de ritualuri Mergând devreme în pat este una dintre cele mai bune modalităti de a vă menține frumusețea. Pentru a încheia ziua, Miranda încorporează diferite ritualuri înainte de culcare, cum ar fi meditația și lumanările aromatice. Credem că este o idee destul de bună – este întotdeauna mai ușor să adormi când mintea ta este clară și calmă.


#piele #dieta #pieledesuperstar #tenradiant #periedecorp #ingredienteorganice #mirandakerr #apa #exfoliere #sucuriorganice #koraorganics

 

Inscriere newsletter 

©2020 by www.wowmom.ro®