Păduchii, o dramă? Nu chiar, dar nici o încântare!

Era toamnă, septembrie. Abia începusem clasa a noua. Eram la liceu. Nici n-au trecut bine două săptămâni și s-a dat alarma la școală.

Păduchi! Da, acele vietăți mici și urâte care țin cu tot dinadinsul să fie stăpâne pe capul nostru. S-a lăsat cu venit asistenta în fiecare clasă, controlat fiecare copil.

Seara, ședință cu clasa. Informat părinții. Verdict – aveam păduchi. Parcă o și văd pe mama cum se prelingea pe scaun de rușine.

Deși liceul era foarte aproape de casă, drumul a părut o eternitate. Un milion de întrebări retorice – nu te speli suficient de des pe cap, o să râdă lumea de noi, sigur e de vină anturajul (în adolescență, orice problemă e cauzată de anturaj).

De parcă păduchii fac nazuri.

Nu-i interesează dacă ai părul spălat zilnic sau mai scapi câte o zi.

Ajungem acasă. Trebuia cumva să scap de musafirii nepoftiți. Mai mult, își mai făceau și simțită prezența cu niște mâncărimi zdravene. Soluția – gazul. Ah, parcă și acum simt mirosul acela înțepător.

Aveam doar două opțiuni – spălat cu gaz sau tuns la zero. Cum nu eram vreo rebelă, am ales gazul. Am duhnit a gaz vreo săptămână.

Noroc că acum nu trebuie să mai treacă nimeni prin astfel de situații jenante. Există soluții pe piață care te scapă de acești paraziți cât ai clipi. Paranix e una dintre ele. Eficientă, cu miros plăcut. Așă că nimeni nu o să știe de la două străzi distanță că ai avut nefericirea de a te întâlni cu păduchii.

Păduchii, o dramă? Nu chiar, dar nici o încântare!

Uită de toate soluțiile băbești – gaz, tuns la zero, periat cu pieptănele de os, adunat păduchii pe hârtie. Paranix te salvează.

Păduchii nu trebuie să se transforme într-o tragedie pentru tine sau copilul tău.

Știai că păduchii apar cel mai adesea la copiii cu vârste între 4 și 14 ani? Vizita lor nu ține cont de igienă.

E suficient să purtăm căciula unei persoane care are păduchi, să ne aranjăm părul cu aceeași perie sau să ne așezăm pe același așternut cu o persoană care are acești paraziți.

În caz că primești vizitele neașteptate ale unor monstruleți mici și puși pe distracție cu părul tău, mergi la farmacie și cere Paranix.

Ana Maria Zenovie


#paduchi #solutiiclasicepaduchi #samponpaduchi #paranix #solutiipaduchi #paranixpaduchi