Periajul uscat: tot ce trebuie să știi despre acest trend

Periajul uscat poate părea intimidant sau chiar foarte dureros, dar într-adevăr nu este.

În esență, periajul uscat se referă la periajul uscat al corpului cu o perie, și atât.

DA, SUNT BENEFICII!

Dar de ce ar face cineva asta? Iată câteva avantaje ale periajului uscat:


Stimulează circulația

Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator care ajută la detoxifierea corpului. Prin periajul uscat, stimulezi venele limfatice care se află foarte aproape de suprafața pielii.

Acest lucru înseamnă că periajul uscat îți va ajuta organismul să elimine deșeurile și toxinele în mod natural, menținând corpul sănătos.

Îndepărtează celulele moarte ale pielii-nu numai în interior, ci ajută organismul să scape de deșeuri și din exterior! Ca și în cazul altor produse exfoliante, acest lucru îți va menține pielea suplă și netedă.

Prin îndepărtarea celulelor de la nivelul pielii, eliberezi porii, care îți vor menține pielea reînnoită și proaspătă.

Reduce celulita

Notă: nu a existat nici o dovadă științifică care să susțină că periajul uscat ajută eficient la eliminarea celulitei.

Cu toate acestea, au existat povești, din care s-a observat un aspect redus al celulitei. Motivele citate sunt că periajul uscat ajută la eliberarea depunerilor grase care formează bază pentru celulită.

Sună bine, nu? Da, așa m-am gândit și eu.

Dar, țin să menționez: periajul uscat nu este pentru toată lumea. Dacă ai o afecțiune a pielii (de exemplu, psoriazis sau eczemă, pielea inflamată sau răni deschise, nu încerca periajul uscat dacă nu ai consultat un dermatolog, deoarece acest proces îți poate irita pielea.

Poți să mergi mai moale la început, doar ca pielea ta să se obișnuiască. Și, ca întotdeauna, verifică cu corpul tău și vezi cum te simți cu acest “tratament”. Dar, dacă pielea se simte bine, mergi mai departe și bucură-te zilnic!


#periajuscat #periaj #exfoliereuscata #pieleneteda #celulita #exfoliere #pielesupla