Picioare la superlativ: 5 Produse de îngrijire pentru picioare fericite

Rutina de frumusețe merge strună, dar ai fost atentă și cu picioarele tale? Deși picioarele noastre ne sprijină toată ziua, avem tendința de a uita să ne îngrijim de ele, deoarece nu sunt la vedere.

Pielea de pe tălpile picioarelor noastre este mai groasă deoarece trebuie să îndure frecare și trebuie să ducă la îndeplinirea unor sarcini mai dure.

Știai că, spre deosebire de celelalte părți ale corpului, picioarele nu conțin glande care secretă ulei? De aceea, îngrijirea piciorului este importantă pentru a menține pielea în mod adecvat hidratată. Purtarea unei încălțăminte expuse, cum ar fi sandalele, poate usca picioarele, iar crăparea poate apărea și în cazul în care presiunea este aplicată cel mai mult și frecvent. Picioarele crăpate nu sunt doar inestetice, ci pot deveni extrem de dureroase și pot duce la infecții bacteriene.

Nu îți pierde speranța – există măști, creme și scruburi, și puteți consulta galeria noastră de mai jos, care vor da picioarelor tale dragostea pe care o merită cu adevărat!#creme #loccitane #burtsbees #picioare #mastipicioare #scruburi #picioarecrapate #thebodyshop #masti #sephora