Portret de scolar-Veranda Mall

Inceperea scolii se sarbatoreste la Veranda Mall cu o noua editie „Portret de Scolar”, celebra serie fotografiata de Cristian Sutu.


Intre 17 si 19 septembrie, elevii care isi doresc un „Portret de Scolar” sunt invitati la Veranda Mall. Ajunsa la cea de-a saptea editie, sedinta foto ofera copiilor si parintilor cate un memento inedit pentru a marca inceputul anului scolar.


Evenimentul va avea loc de vineri pana duminica, intre 12:00 si 16:00, si se adreseaza tuturor scolarilor, de la cei din clasa 0 pana la cei de clasa a XII-a. Participarea este gratuita.

„Portret de Scolar” face parte din seria „Portret de…”, initiata de Cristian Sutu, coordonatorul studioului Foto Union.

Incepand din 2011, cunoscutul fotograf organizeaza in fiecare an evenimente de fotografie publica pentru ca oricine sa aiba sansa de a beneficia de un portret original, realizat la cele mai inalte standarde profesionale.

„Portret de Femeie”, „Portret de Copil” si „Portret de Barbat”, sunt doar cateva dintre cele care au devenit deja traditie, alaturi de editia dedicata elevilor.


„Prima editie a evenimentului de fotografie Portret de Scolar a avut loc in 2012. Imi amintesc ca le-am cerut atunci copiilor sa vina cu una dintre cartile citite in vacanta.

Sper ca si anul acesta isi vor aduce cate o carte cu ei, pentru ca ar fi minunat sa aflam ca acest obicei nu dispare”, a declarat Cristian Sutu.


„Portret de Scolar” le ofera copiilor si parintilor ocazia de a sarbatori inceputul anului scolar asa cum se cuvine, mai ales in aceasta perioada incerta.


„Ne bucuram sa fim gazdele unei noi editii Portret de Scolar, mai ales dupa o perioada in care elevii au stat acasa si credem ca si lor le-a fost dor de emotiile primei zile de scoala.

Ne dorim ca alaturi de Cristian Sutu si siropurile YO sa oferim tuturor scolarilor o amintire dintr-un nou capitol al vietii lor”, a spus Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator al Veranda Mall.


Brandul de siropuri de fructe YO s-a alaturat proiectului, ca sponsor, pentru a le oferi cate o surpriza dulce din partea casei tuturor celor prezenti la eveniment.


„De peste 20 de ani, siropurile YO ii rasfata pe cei mici cu gustul autentic al fructelor culese cu grija, care ne aminteste de vacante si de bunici.

Insa cum vara s-a terminat, iar inceperea scolii necesita multa energie, ne-am alaturat cu mare drag proiectului Portret de Scolar, ca sa le aducem celor mici cateva picaturi de voie buna, prin intermediul bauturilor delicioase cu siropuri de cea mai buna calitate.”, a afirmat Liliana Bock, Marketing Manager Maresi Foodbroker.


Participarea la sedinta foto este gratuita si nu este nevoie de realizarea unei programari. Fotografiile se fac in ordinea sosirii si vor putea fi descarcate dupa eveniment de pe pagina de Facebook Portret de Scolar, respectiv Veranda Mall si YO Sirop de fructe.


Parintii sunt rugati sa-i insoteasca pe cei mai mici dintre elevi si sa ramana alaturi de ei pe parcursul evenimentului, respectand toate normele de siguranta in vigoare.