Rămân copiii bebeluşi în ochii noştri? Campanie Dove Baby

Aşa de reuşită mi se pare această campanie nouă DOVE baby şi este una dintre puţinele în care m-am regăsit aproape complet. Mai ales că mai întâi a fost provocarea:

“Nu-i aşa că, indiferent de vârsta copilului tău, în ochii tăi  va fi întotdeauna acel bebeluş minunat alături de care ai descoperit emoţia primului cuvânt, primul zâmbet sau prima strângere de mâna? “
Rămân copiii bebeluşi în ochii noştri? Campanie Dove Baby

Pfff, gol în stomac. Nu pot să mă gândesc deja la asta 🙂 . N-am putut să răspund.

Am primit apoi produsele din nouă gama baby, cu numele lor scrise pe ele <3 . Absolut adorabile.

Simt că inima îmi bate din ce în ce mai repede, că timpul asta care parcă fuge în loc să se plimbe. Sunt eu prea sentimentală am zis.


Rămân copiii bebeluşi în ochii noştri? Campanie Dove Baby

Mi-a povestit apoi de Maria de la şcoală, noua lui prietenă de care e foarte mândru. Ne-am îmbrăţişat lung…Slavă Domnului că încă mă mai lasă 🙂 .

A trecut prea repede timpul. Dar o mai savurez pe Prinţesă, deşi parcă mai ieri era bebelusa cu buze carnoase şi acum ne schimbăm de 3 ori înainte să plecăm la grădi. E foarte fericită şi ea cu crema ei personalizată. Deh, fetele &lt;3 .

Citesc apoi studiul din comunicat :

,,Noi credem că nu există mame perfecte. Există doar mame”

‘Aproximativ 9 din 10 mămici declară că simt presiunea ideii de a fi un părinte perfect, iar 6 din 10 se simt copleşite de cantitatea de informaţii şi sfaturi despre cum să îţi creşti bebeluşul.’

Mă gândesc că eu fac mai de grabă parte din a două categorie, cea copleşită de cantitatea de informaţii şi sfaturi despre parenting. Încă mai cred că multe sunt prezentate eronat. La fel cum cred că dacă mă concentrez atât de mult să “joc” după regulile parenting-ului, pierd timp să fiu eu, mama lor – aşa imperfectă cum oi fi. Şi contează pentru mine mai mult cum o să rămânem noi că părinţi în mintea lor.

Mă uit din nou la creme. Poate dacă îi dau cu mai multă cremă, îi ţin bebeluşi mai mult timp ? :)) . Glumesc! Nu-mi doresc asta, vreau să mă bucur de fiecare etapă.

Dar, poate totuşi ? <3 .


Rămân copiii bebeluşi în ochii noştri? Campanie Dove Baby

Claudia Ș.

#Dove #hidratare #copii #crema #bebelus #mame