Rețetă WoW – Burger (dezbrăcat) de somon – [VIDEO]

Exact așa am reacționat și eu când am auzit “Burger (dezbrăcat) de somon”, dar pe cuvânt de cercetaș că a fost delicios…poate cea mai bună rețetă pe care am încercat-o de la Prăji până acum. Adică nu ne mai opream :).

Mania burgerilor a curpins și țara noastră dragă și recunosc că nu sunt fană. Puteți să aruncați cu pietre, dar nu mănânc burgeri, motiv pentru care am fost sceptică la propunerea Mihaelei…și burger și de pește. Hmmm, not for me. Însă am învățat să nu mă mai iau pe mine drept etalon, mai ales să încerc. Ce să vă spun, burgerul acesta de somon mi-a plăcut foarte tare.

Deși în capul meu blond, burgerul mă ducea la ideea de fast food, este evident că nu mai este chiar așa, acesta câștigându-și toate drepturile de preparat respectat. Îl regăsești mai peste tot, de la restaurante la târguri, festivaluri în deja celebrele furgonete care vând burgeri oriunde practic.

Și pentru că acum avem de ales, am ales o variantă de burger (dezbrăcat) sănătoasă. N-are nici pâine, de aceea e naked 😛 .


Se pregătește super rapid și este o rețetă foarte sănătoasă, după cum vedeți și ingredientele de mai jos.

Reteta wow burger (dezbracat) de somon

În video am folosit binențeles vasul meu preferat de frigere de la Zepter, pe care îl comanda și online aici.

Poftă mare!

Contact wow mom