Senzual in sarcina, e sexy!

Experiența gravidității te marchează din așa de multe puncte de vedere că toată viața o să am ce să povestesc despre perioada maternității fără să repet lucruri 🙂 .

După 5 ani de Mama Boutique (haine pentru gravide), pot să-mi dau seama de mentalitatea poporului nostru despre femeie, senzualitate și încredere în sine numai după produsele care se găsesc în piață pe nișa aceasta. Când am fost prima data însărcinată, nu numai că nu găseam ceva decent de îmbrăcat care să nu fie maro sau negru, care să nu fie larg și drept ca un sac, dar nici nu îndrăzneam să mă gândesc la o lenjerie frumoasă și confortabilă.

Este cea mai minunată perioadă pe care o poate experimenta o femeie, din punct de vedere emoțional cel puțin, căci fizic nu e mereu o încantare. Cu toate astea, dacă pe interior ești fabulos de fericită, de ce să nu arăți așa?

E adevărat că în ultimele săptămâni de sarcină, poți adora pantalonii de bumbac cu desene animate sau animăluțe, însă lasă-mă să-ți prezint niște produse de care eu m-am îndrăgostit. Poți să te simți minunat în lenjerie din material soft de vâscoză de bambus, ultra feminină și sofisticată.

senzual in sarcina, e sexy

Garantez că sentimentul ușor neplăcut al greutății luate în plus va fi anulat prin senzația plăcută a unei lenjerii de calitate și cu un aer sexy. Mereu am spus că sarcina nu este un eveniment care i se întâmplă doar femeii. Este o minune care va produce schimbări în viața unui cuplu (dacă vorbim de un cuplu solid, schimbările vor fi în bine) și trebuie asumat ca atare de ambii parteneri. Felul în care se simte femeia influențează copilul, iar o femeie adoră să fie admirată – în sarcină cu atât mai mult cu cât hormonii pun stăpânire pe nervisorii noștri.

Și da, poți fi și confortabilă și senzuală. Este cunoscut faptul că în sarcină, apetitul sexual a femeii însărcinate crește și este minunat să fii la fel de sexy că înainte.

Mă amuz cu prietenele noastre însărcinate care ne vizitează la showroom că majoritatea articolelor de lenjerie intimă pentru gravide sunt “moartea pasiunii”. Și așa este 🙂 . Dacă mai pui și desenele cu bebeluși pe cămașa de noapte, ai asigurat un somn liniștit :).

Sexy nu înseamnă minuscul și nici vulgar. Înseamnă relaxat, asumat si wow 🙂 .

Fiți senzuale doamnelor, chiar dacă sunteți însărcinate, e sexy!


senzual in sarcina e sexy

Neglijee Serenity @MamaBoutique.rosenzual in sarcina, e sexy

Camasa de noapte Serenity @MamaBoutique.roSenzual in sarcina, e sexy

Sutien-bustiera Serenity @MamaBoutique.roSenzual in sarcina, e sexy

Costum de baie Rio @MamaBoutique.roSenzual in sarcina, e sexy

Costum de baie pentru gravide Marilyn @MamaBoutique.roSenzual in sarcina, e sexy

costum de baie Marina @Mama Boutique.ro


Pup,

Claudia S.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

#wow #sexy #gravide #sarcina #lenjerie #senzual