Sfaturi super utile pentru purtătoarele de ochelari

Dacă există un lucru de care purtătoarele de ochelari se tem, acesta este machiajul ochilor sub acele rame. Indiferent dacă ramele tale sunt retro-grosolane groase și îndrăznețe sau elegante subțiri și moderne, poate fi un pic dificil de a realiza machiajul ochilor.

Bine, există câteva trucuri simple pe care le poți învăța pentru a atrage atenția:

Aplică un corector sub ochi pentru a îi face să arate mai puțin înfundați

Ochelarii tind să îți facă ochii mai înfundați decât sunt de fapt. S-ar putea să crezi că ascund acele cercuri întunecate sub ochi, dar lentilele le-ar putea mări și le-ar face să pară mai evidente. Nu trece peste aplicarea de corector și anticearcăn-investește într-unul care străluceste sub ochi.

Folosește un dispozitiv de curbare a genelor pentru a împiedica atingerea genelor tale de lentile 

Înainte de a începe cu machiajul propriu-zis, este o idee bună să iei aparatul de întors genele și să te concentrezi asupra curbării genelor de la rădăcini. Acest lucru te va ajuta să împiedici atingerea genelor de ochelari atunci când clipești.

Machiajul waterproof

Dacă în prezent folosești un rimel care nu este rezistent la apă, este posibil să găsești o urmă de rimel pe lentilele ochelarilor. Rimelul și eyelinerul care nu sunt waterproof pot, de asemenea, să tindă ca ochii tăi să te facă să arăți mai mult ca un panda pană la sfârșitul zilei, ceea ce ar putea face ca ochii tăi să pară scufundați și obosiți.


Amalia Draghici

#machiaj #machiajwaterproof #aparatintorsgene #machiajochelari #ochelari