Smokey Eyes: un machiaj de seară atrăgător

Smokey Eyes este clasicul absolut pentru un machiaj de seară feminin si romantic. Privirile vor fi atrase de ochi, care vor părea mai mari și plini de mister.

1. CONTUR Este important să se contureze ochiul de jur împrejur cu dermatograf. Pe pleoapa mobilă se va aplica dermatograf cremos, iar pe pleoapa inferioară doar puțin dermatograf.

2. INTENSIFICARE Se tapotează acum fard de pleoape negru peste dermatograf, care îl va fixa și se va obține un negru intens. Se va lucra cu câte puțin fard, pentru ca nici o particulă să nu ajungă sub ochi, în cazul în care ați început cu pregătirea feței, inclusiv fond de ten.

3.ESTOMPARE Se aplică dermatograf pe pleoapa internă. Cu o pensulă curată marginile fardului se vor întinde delicat pe ambele pleoape. Se obține astfel o privire seducătoare.

4. RETUȘARE Se definitivează frumos machiajul cu ajutorul anticearcanului. Se aplică anticearcăn sub ochi și se tapotează ușor pentru a intra în piele.

5. GENE Înainte de aplicarea mascarei, genele se arcuiesc cu clestisorul special. Se aplică mascara de mai multe ori, întâi pe rădăcini, abia apoi pe vârfuri, pentru a le arcui și mai mult.

Urmând indicațiile mele pas cu pas, veți reuși fără probleme. Dacă negrul vi se pare prea tare pentru început, încercați o nuanță temperată de maro:Amalia Draghici

#mascara #smokeyeyes #clestisorgene #pleoapainterna #negruintens #smokey #gene #dermatograf