Soluția care te scapă de cicatrici și vergeturi, un miracol al naturii

WoW MoM, câte tuburi de cremă ai folosit cât ai fost însărcinată? Ai ascultat toate sfaturile băbești? Te-ai cremuit cu tot felul de unguente care promiteau că vergeturile nu vor apărea? Ei bine, ai văzut pe pielea ta, la propriu, că nimic nu a funcționat.

Spune adio vergeturilor, cicatricilor și oricăror semne inestetice pe care le porți pe corp. De azi poți să scapi de ele. Nu cu intervenții chirurgicale sau proceduri dureroase. Uleiul din plante Theresienoil face asta pentru tine.

Și nu scapi doar de vergeturi. S-a vindecat cicatricea de la cezariană, totul este ok, dar parcă ai vrea să nu mai ai niciun semn? Poți scăpa cu ajutorul uleiului reparator.

Copiii sunt într-o permanentă cunoaștere, vor să știe tot, să încerce orice le apare în cale. Și, de multe ori, din această curiozitate, se pot răni. E bine să ai la îndemână acest ulei atunci când cel mic tocmai a descoperit vreun chibrit sau a atins lumânarea parfumată pe care ai lăsat-o pe masă.

Theresienoil ajută la vindecarea arsurilor. Este un foarte bun antiseptic local și are un efect analgezic. Și, cel mai important, nu rămâi cu semne sau cicatrici pe piele.

Soluția care te scapă de cicatrici și vergeturi, un miracol al naturii

Ești grăbită. Nu știi ce să faci mai repede. Să pui hainele la spălat, să strângi jucăriile din cameră sau să te apuci de gătit. Uiți de uleiul încins din tigaie în timp ce te apleci deasupra aragazului? Nu te panica! Înainte de a merge la doctor, masează-te cu uleiul Theresienoil. Reduce imediat durerea după administrare.

Uleiul reparator este un ajutor de nădejde și atunci când ai stat prea mult la soare. Pentru tine sau pielea sensibilă a copilului. Face minuni atunci când simți că pielea e ca o menghină după ce ai stat ore bune la soare.

Uleiul Theresienoil are în compoziție doar extracte din plante. Ajută la vindecarea cicatricilor noi, dar si a celor vechi, stimulează regenerarea pielii și o calmează.

Theresienoil este cunoscut încă din Evul Mediu. Rețeta a fost creată în inima Alpilor. Din 1350, adică de peste 600 de ani, acolo se produce uleiul din plante care este folosit pentru a repara pielea. Este unic. Vaticanul l-a numit “miracol al naturii”.

Produsul se poate comanda de aici.

#uleiarsuri #uleicicatrici #uleireparatorcicatrici #cremacicatrici #uleicorpsarcina #uleireparatortheresienoil #cremaarsuri #uleivergeturigravide #uleicicatricigravide #uleicoprgravida #theresienoil