Solutia rapida si sigura pentru sterilizarea suzetelor si tetinelor

Asa cum in zilele acestea, nu am buzunar fara sticluta cu dezinfectant, cand erau copiii mici, nu era buzunar fara suzeta curata, de rezerva. Pentru ca invariabil se intampla sa o scape sau sa o arunce voit pe jos si sa nu am in imprejurimi nicio baie sau macar o chiuveta unde sa o pot dezinfecta.

Si cum fara suzi, nu se putea, toate gentile, gecile, buzunarele de la carucior gazduiam cate o suzeta acelasi model.

Observasem si atunci ca de la un copil la altul, lucrurile si tehnologia avansau atat de mult, incat viata unui parinte chiar poate parea mai usoara. De pilda, de curand am intrat in posesia unei cutii cu raze uv-c de sterilizare a suzetelor si a tetinelor care intra automat in lista gadget-urilor pe care orice femeie trebuie sa le aiba.


Mi s-a parut fabuloasa, nu numai pentru ca arata minunat, dar este super practica si mica, implicit ocupa foarte putin spatiu.


O sa va prezint cateva detalii despre ea si va las pe voi sa decideti cat este de wow aceasta minunata cutiuta.


Cum functioneaza sterilizarea cu ultraviolete si de ce sa alegi tehnologia UV-C?


Este dovedit stiintific ca lumina ultravioleta din spectrul UV-C neutralizeaza 99.99% din germeni, virusuri & bacterii.

Este folosita pentru dezinfectare & sterilizare in spitale, in industria alimentara si pentru tratarea apei potabile.

Lumina ultravioleta UV-C distruge ADN-ul si ARN-ul germenilor, virusurilor & bacteriilor, afectandu-le capacitatea de a se reproduce, ceea ce conduce atat la eliminarea aceastora, cat si la eliminarea mirosurilor neplacute cauzate de prezenta lor.


Este foarte eficienta pentru eliminarea stafilococilor, E.coli, salmonella, virusurilor gripei sezoniere si a altor virusuri gripale, precum si a germenilor si bacteriilor cu care luam contact in mod frecvent. 


✔ Miroase a curat! 


Obiectele dezinfectate cu SUZI – Cutie sterilizare pentru suzete miros “a curat” dupa ce au fost dezinfectate, deoarece dispozitivul elimina bacteriile care sunt cauza mirosurilor neplacuteDe ce sa alegi cutia pentru sterilizare suzete si tetine?

Pentru ca te scapa de panica momentului cand scapa copilul suzeta pe jos sau cand o arunca.


Scapi de toate suzetele pe care te asiguri ca le ai in toate buzunarele de teama ca nu ai unde sa speli imediat suzeta. Nu iti este mereu la indemana sa le dezinfectezi.


Cutia pentru sterilizare suzete si tetine este portabila, motiv pentru care este extrem de practica si o poti folosi oricunde te afli: in parc, la locul de joaca, pe strada, in masina, la dispensar etc.

Are un design compact si poate incapea usor in geanta ta sau in geanta bebelusului.


De asemenea poti folosi cureaua de silicon a cutiutei pentru a o atasa de geanta, de carucior sau oriunde iti este mai la indemana.


Poate fi un cadou wow si util pentru mame sau pentru viitoare mame.


Sterilizeaza in doar 59 de secunde.


Elimina 99.99% din virusuri & bacterii.


Poate fi folosita pentru dezinfectarea suzetelor, tetinelor, accesoriilor pentru pompe de san, jucariilor mici si a oricaror alte obiecte care pot incapea in ea.


Este 100% ecologica, fara emisii de ozon rezidual sau alte chimicale potential toxice, testata in laborator si certificata CE, FDA, EPA, BSCI & SGS.
Scapa de grija suzetelor murdare, oriunde te afli!

Asadar, ca un simplu rezumat:


✔ Este foarte utila, atat acasa, cat si afara, la plimbare in parc, in calatorii si in masina.

✔ Sigura, Eficienta & Foarte rapida, dezinfecteaza in doar 59 de secunde

✔ Elimina mirosurile neplacute, generate de saliva si lapte

✔ Sigur & 100% Ecologic – cutiuta este prevazuta cu o functie de siguranta, astfel incat se opreste automat atunci cand capacul este deschis.

✔ Dezinfecteaza fara a folosi chimicale sau alte substante potential toxice.

Suzi este 100% ecologica!


Nu foloseste substante chimice, nu contine mercur, nu genereaza ozon sau alte substante reziduale potential toxice.


Mama Boutique iti ofera acest produs in colaborare cu Blue Hub & Baby Care si 59S. 59S este lider recunoscut in dezvoltarea si productia de dispozitive inovatoare avand la baza tehnologie UV LED.

Compania 59S este castigatoare a numeroase premii internationale pentru produsele sale.