Terapia cu ventuze pentru riduri și întinerire facială

Masajul cu ventuze este o formă excelentă de tratament noninvaziv, care poate contribui la minimizarea efectelor daunelor cauzate de soare, a mediului înconjurător și îmbătrânirii.

Este absolut sigur, deoarece nu implică intervenții chirurgicale și timp îndelungat de recuperare, substanțe chimice sau alte proceduri potențial dăunătoare și dureroase.

Mai mult, este mai economic față de cremele și loțiunile costisitoare care pretind că elimină semnele de îmbătrânire, dar pot sau nu să fie eficiente.

Masajul facial cu ventuze a fost folosit de mulți oameni din întreaga Europă, Rusia și Asia și se dovedește a fi foarte eficient în eliminarea ridurilor și conferirea unei texturi netede a pielii.

Beneficii:

Efectele aduse de aceste ventuze pot avea mai multe beneficii estetice care acționează atât pe pielea uscată, cât și pe cea uleioasă. Iată cum:

– Drenarea fluidului în glandele limfatice duce la reducerea edemului și a aspectului pufos. – O mai bună nutriție adusă pe piele ajută la aducerea unei străluciri tinere. – Toate produsele de frumusețe utilizate după tratament sunt absorbite mai bine și sunt mai eficiente. – Mișcarea de ridicare reduce liniile fine vizibile, ridurile și cicatricile din cauza rănilor sau acneei. – Mișcările de masaj ajută la relaxarea mușchilor faciali tensionați, rezultând un aspect mai moale și mai tânăr.


Amalia Draghici

#terapie #riduri #intinerirefaciala #ventuze #masajcuventuze #masaj