Trucuri rapide: machiaj în 5 minute

Obtineti machiajul în doar cinci minute cu aceste trucuri:


Pasul 1: Fondul de ten

Se amesteca cantitati de dimensiuni asemanatoare de protectie solara si fond de ten – îmi place Maybelline New York SuperStay 24HR – în palma mâinii tale si aplic-o ca o lotiune. Pentru o amestecare sigura, asigura-te ca formulele sunt asemanatoare – de exemplu, fara ulei.


Pasul 2: Concealer-ul Folosind un concealer tip stick, cum ar fi Neutrogena Healthy Skin Smoothing Stick, trasați o linie de culoare de-a lungul osului orbital al fiecarui ochi. (Gânditi-va la dungile jucatorilor de fotbal american) Pentru a împrospata umbrele întunecate, lucrati culoarea în piele cu vârful degetelor; atingerea calda va ajuta machiajul sa mearga ușor.


Pasul 3: Blush Aplica un blush crema de culoare rosie, pe pometii obrajilor; se amesteca printr-o miscare circulara. Apoi treceti culoarea si pe buze. Aplicarea aceleiasi culori si pe piele si pe gura va trezeste imediat fata.


Pasul 4: Ochii Tineti un card de credit vechi chiar deasupra genelor superioare. Acest lucru te va ajuta sa aplici un strat gros de culoare închisa la linia genelor.