Uită tot ce știai: Cum se aplică corect iluminatorul

Vrei să obții acea strălucire a tenului, ca și când d-abia te-ai întors de pe o insulă exotică? Nici o problemă. Iluminatorul este salvarea ta!!!

Practic, scopul unui iluminator este de a lumina orice caracteristici faciale pe care dorești să le evidențiezi. Zonele respective sunt, de obicei, obrajii, sub arcul sprâncenelor, colțul intern al ochiului și arcul lui Cupidon. Odată aplicat, vei observa că acele părti ale feței vor avea o strălucire aparte, făcandu-te să arăti mai “sănătoasa” și mai strălucitoare ca oricând.

Zile friguroase: Pielea fiecăruia este diferită, deci este important să folosim produse specifice tipului nostru de ten. Pentru clientele mele cu piele uscată, îmi place să adaug iluminator lichid ușor pe obraji, pe linia nasului, pe baza frunții și ușor pe bărbie. Acest lucru imită trăsăturile naturale ale feței care tind să strălucească (atunci când transpirăm). De asemenea, subliniază dimensiunile feței și ne ajută să-i dăm o formă.


Exces de sebum: O mulțime de persoane confundă aspectul gras cu utilizarea iluminatorului. Încearcă să folosești un iluminator sub formă de pudră, dacă ai tenul gras. Îți garantez că îl vei iubi la fel de mult ca și clientele mele 🙂

Instrumentul potrivit:   Pentru iluminator, dacă este un produs pe bază de pulbere, folosește o pensulă, dar dacă este vorba de un produs lichid, doar degetele tale curate vor face toată treabă!

Text: Amalia Draghici – Makeup Artist


#arculluicupidon #iluminator #stralucire #iluminatorpudra #obraji #excesdesebum #iluminatorlichid