Uite soluția pentru menstruație fără absorbante și durere

Dintodeauna au părut stupide reclamele la absorbante pe bună dreptate, cum poți să vorbești sau să promovezi un produs care ajută femeia în cea mai bleah perioadă din lună în cel mai haios sau drăguț mod?

Să vorbești practic despre un subiect despre care nu se vorbește. Cu toate astea, mi-a atras atenția pe net o reclamă chiar despre menstruație. Mai degrabă, cum să nu mai folosești nici absorbante și nici tampoane în perioada ciclului.

Am zis că sigur este o minciună pe undeva. În video, sunt prezentați niște chiloți minune care te ajută în perioada delicată fără să mai fie nevoie să folosești absorbante. Le-am citit fetelor la birou și reacția lor a fost: hai să comandăm și noi!

Zis și făcut. O pereche costă în jur de 30$, astfel încât dacă era vorba doar de un marketing bun, nu aveam pierderi mari. Am comandat două modele, pentru că sunt mai multe variante de design si în funcție de abundență.

Surpriza a fost să le primim in nici mai mult, nici mai puțin de 2 zile (din SUA) direct la sediu, fără taxe suplimentare. Ideea mi se pare genială, pentru că într-adevăr confortul este de nedescris. Materialul folosit este secretul și modul în care sunt cusuți. Nu știu dacă sunt siguri pe toată durata menstruației pentru toate femeile, pentru că diferă fluxul, însă pe durata nopții și în zilele mai ușoare sunt wow.


Dacă aveți curiozitatea să citiți mai multe despre chiloții minune, găsiți aici: www.shethinx.com.

Și ca să rămânem în zona asta, avem o soluție și pentru femeile care experimentează dureri groaznice în timpul menstruației. Tot pe internet am descoperit sistemul Livia.

Un dispozitiv care stimulează nervii și face imposibilă migrarea durerii. Metoda aceasta a fost dovedită eficientă în mai multe studii clinice și este recomandată de Health Canada pentru scutirea simptomenlor menstruale.

Pe acesta nu l-am achiziționat încă, dar dacă o faceți voi, vrem și noi un feedback pe office@wowmom.ro


#menstruatie #durere #luna #ginecolog #thinx #absorbante #tampoane #ciclu