Vacanță urbană pentru copii la Stejarii Country Club

În mai puțin de o lună școlile și grădinițele își încheie cursurile. Urmează lunga vacanță de vară.

Imaginează-ți. Aproape trei luni în care scapi de grija trezitului super devreme a copilului, îmbrăcat, stat în trafic până la școală/grădiniță.

Vacanța de vară este prilej tocmai bun pentru activități. Acum e ocazia perfectă pentru a încerca toate cursurile la care ai vrut să-l duci pe cel mic și nu ai avut timp în timpul cursurilor.

Cei de la Stejarii Country Club au lansat ediția de anul acesta a Summer Camp.

Programul lor se desfășoară pe parcursul a 10 săptămâni. Și sunt bine veniți toți copiii cu vârste între 5 și 12 ani.

Sursa foto: Stejarii Country Club


Locația e de vis. În mijlocul pădurii Băneasa, în zona de nord a Capitalei.

Tabăra urbană se desfășoară de luni până vineri, de la 8:30 până la 17:00. În tot acest timp, copiii  vor fi în permanență atent supravegheați de către personal specializat și vor descoperi tainele fiecărui sport alături de instructorii profesioniști Stejarii Country Club.

Un punct forte al acestei tabere este faptul că seara cei mici vin acasă. Așa că nu trebuie să-ți faci griji că rămân peste noapte în vreo locație.

,,Dorim ca Summer Camp-ul organizat la Stejarii Country Club să fie cel mai frumos cadou pe care părinții să îl poată oferi copiilor în acestă vară. Summer Camp este un program complex cu multe activități în exterior, un program care să aducă alături copii de diverse naționalități pentru o experiență de neuitat.”, afirmă Cosmin Hodor, manager sportiv al Stejarii Country Club.

Cei mici au o gamă largă de sporturi pe care le pot încerca – tenis, înot, atletism, arte marțiale, golf, yoga sau dans.

Aici, sportul este foarte bine îmbinat și cu activități și ateliere pentru dezvoltarea creativității, a limbajului și a gândirii – EDUCAfilm, origami, pictură și grafică, jocuri de societate.

Sursa foto: Stejarii Country Club


Pe toată durata taberei copiii au acces la toate facilitățile premium ale clubului: terenuri de tenis, piscine, studiouri de arte marțiale și dans, Golf Driving Range și Kids Club, locul ideal pentru joacă.

Plus, în fiecare săptămână se va organiza o excursie. În locuri istorice precum muzee sau palate. La ateliere de cofetărie sau brutărie. Dar și la ferme de animale sau zoo.

Mai multe informații și programul detaliat al Summer Camp-ului pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro.

Tabăra este o idee WoW pentru petrecerea vacanței de vară a copilului.