Vaselina: 10 moduri istețe cum să o folosești

Să fim cinstite, cine nu iubește un produs de frumusețe multi-funcțional? Iar când vine vorba de alegerea unui produs câștigător, nici un alt produs nu o să bată vechea vaselină. Acest produs minune oferă o multitudine de beneficii de frumusețe, de la tratarea buzelor crăpate la protejarea pielii crăpate, tăieturi minore și arsuri. Această cremă multifuncțională poate fi utilizată în multe alte moduri pentru a economisi timp și bani.

Mai jos, am completat o listă cu cele 10 moduri simple și la îndemână pentru a folosi vaselina:

PENTRU SPRÂNCENE

Suferi de blestemul sprâncenelor încăpățânate? Ia o cantitate mică pe degetele tale și distribuie vaselina peste firele de sprâncene pentru a le menține fixate toată ziua.

VÂRFURI DESPICATE ȘI PĂR DEGRADAT

Hidratează  și ascunde părul deteriorat prin netezirea unei cantităti mici de vaselină peste vârfurile deteriorate. Nu aplica multă cantitate din prima; îți poate transforma părul într-o mizerie grasă.

PENTRU GENE LUNGI ȘI GROASE

Uită de genele false și testează această minune de gel pe genele tale în fiecare seară înainte de a merge la culcare. În cel mai scurt timp, genele tale vor deveni mai groase!

DEMACHIANT

Vaselina îndepărtează rimelul, rujul, fondul de ten și este la fel de eficient ca orice produs de îndepărtare a machiajului. În orice caz, acest tip de jeleu este o opțiune mai bună, deoarece este mai ușor și nu conține ingrediente dăunătoare pentru piele.

PENTRU UNGHII STRĂLUCITOARE

Aplică o cantitate mică de vaselină în jurul unghiilor atunci când îți faci manichiura. După ce ai terminat, freacă-ți unghiile proaspăt “pictate”, pentru a îți oferi un aspect strălucitor că la salon.

PENTRU PANTOFI SCLIPITORI

Pantofi care au nevoie de puțină strălucire? Ia o cârpă curată, o cantitate de vaselină și privește cum pantofii tăi sclipesc ca noi din nou.

PENTRU UN LOOK DEWY

Trișează cu acest truc: Aplică o cantitate mică de cremă pe pomeții obrajilor, pentru o privire proaspătă. Reține că un pic merge un drum lung sau vei risca să arăți mai uleioasă decât proaspătă.

PENTRU PICIOARE FRESH

Acum nu mai ai motive să invidiezi fetele de la Victoria’s Secret: aplică vaselină peste fiecare picior și privește cum toți întorc capul după gambele tale strălucitoare. Dacă vrei să obții o strălucire bronzantă, poți amesteca soluția de bronz pentru a obține un bronz uniform peste tot.

PREVINE PĂTAREA ÎN TIMPUL VOPSIRII PĂRULUI

Vopsitul părului acasă poate fi un dezastru de cele mai multe ori și un procedeu foarte obositor; ultimul lucru pe care vrei să îl faci la final este să îți ștergi petele de culoare de pe frunte, gât și urechi. Pentru a rezolva acest lucru, aplică un strat de vaselină de-a lungul liniei de păr, astfel încât vaselina va acționa ca o barieră între piele și colorarea părului.

PENTRU A PĂSTRA PARFUMUL MAI MULT TIMP PE PIELE

Aplică o cantitate mică de vaselină pe punctele de puls, cum ar fi încheieturile, în spatele urechilor și a părților laterale ale gâtului, înainte de a folosi parfum. Acest lucru îți va asigura parfumul pe piele o întreaga zi.


Amalia Draghici

#genelungi #parfum #pantofi #vaselina #picioarefresh #demachiant #unghii