Rețetă frittata cu bacon – Video Wow Prăjiturela

Eu nu știu cum se face că începutul acesta de an a fost mai hei-rup ca niciodată și la sfârșitul zilei am mereu senzația că am făcut multe și nimic.

De exemplu, acest video Wow Prajiturela este filmat într-o după amiază din noiembrie cred in acelasi showroom minunat de la Miele… hmm, cam mult timp a trecut de atunci, însă o frittata este binevenită în orice anotimp, așa că va las să vă delectați cu o rețetă simplă și gustoasă, o omletă mai fashionista, așa cum îmi place mie să-i spun.

Combinațiile de ingrediente se pot schimba și adapta după gustul fiecăruia. Mie de exemplu îmi place foarte tare cu ciuperci,  ardei gras roșu și foarte mult pătrunjel.

Reteta frittata cu bacon - WoW Prãjiturela

Reteta frittata cu bacon - WoW Prãjiturela

Combinație pe care nu o agrează soțul meu, dar le place copiilor. George, de exemplu, preferă varianta propusă de Prăji cu bacon, mult bacon.

Poftă mare zic!

 

Claudia Știrbei.

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.