Trucuri rapide: machiaj în 5 minute

Obțineți machiajul în doar cinci minute cu aceste trucuri:

Pasul 1: Fondul de ten
Se amestecă cantități de dimensiuni asemănătoare de protecție solară și fond de ten – îmi place Maybelline New York SuperStay 24HR – în palma mâinii tale și aplic-o ca o loțiune. Pentru o amestecare sigură, asigură-te că formulele sunt asemănătoare – de exemplu, fără ulei.

Pasul 2: Concealer-ul
Folosind un concealer tip stick, cum ar fi Neutrogena Healthy Skin Smoothing Stick, trasați o linie de culoare de-a lungul osului orbital al fiecărui ochi. (Gândiți-vă la dungile jucătorilor de fotbal american) Pentru a împrospăta umbrele întunecate, lucrați culoarea în piele cu vârful degetelor; atingerea caldă va ajuta machiajul să meargă ușor.

Pasul 3: Blush
Aplică un blush cremă de culoare roșie, pe pomeții obrajilor; se amestecă printr-o mișcare circulară. Apoi treceți culoarea și pe buze. Aplicarea aceleiași culori și pe piele și pe gură vă trezește imediat fața.

Pasul 4: Ochii
Țineți un card de credit vechi chiar deasupra genelor superioare. Acest lucru te va ajuta să aplici un strat gros de culoare închisă la linia genelor.

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.