Uleiul de magneziu, aur pentru corp sub 20 lei

Mai bine previi decît să tratezi

Te-ai gândit că te poate costa mai puțin de 20 lei să asiguri organismului tău cel mai important mineral pentru metabolismul energetic și functionarea celulelor?
Lipsa de magneziu în organism este se pare cauza multor boli, aceasta fiind destul de greu de diagnosticat, întrucât doar 1% din magneziu este stocat în sânge și nu apare în examinarea acestuia.

Palpitații, spasme (cârcei), oboseala sau tulburările de somn pot fi semne ale lipsei de magneziu împreună cu multiple alte semne care indică carența acestuia.

Cum stresul, suprasolicitarea fizică și psihică fac parte din rutina noastră zinică, nu e dubiu că avem nevoie de orice ajutor pentru prevenirea problemelor de sănătate.
Uleiul de magneziu este un ajutor excelent, la un preț decent și foarte ușor de aplicat. Se aplică prin pulverizare, direct pe piele și dă o ușoară senzație de furnicături, care dispare apoi.

Uleiul de magneziu, aur pentru corp sub 20 lei
Pielea are cel mai mare grad de absorbție al magneziului, de până la 10 ori mai mult decât la nivelul intestinelor. Ceea ce înseamnă că este de ajuns să-l aplici după duș.
Aplicarea magneziului cutanat este cea importantă cale de a crește nivelul magneziului în organism care te ajută să scazi nivelul stresului, să dormi mai bine și te scapă de durerile de cap.
Pentru că întotdeauna este mai bine să prevenim decât să tratăm, merită încercat.

Contact

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.