10 motive pentru care cosurile pentru bebelusi sunt un necesar superb si practic

De cele mai multe ori, cele mai mici lucruri, ocupa cel mai mult spatiu... in inima mea sau a ta.
Asa si cosurile pentru bebelusi.
Sunt accesorii de care evident ca te poti lipsi, dar cateodata bucuria aceea de a avea si de a vedea frumos in casa ta, merita. Mai ales ca sunt foarte practice si vezi mai jos de ce.
 
1. Cosul pentru bebe din rachita este sanctuarul perfect pentru bebelusul tau in primele luni de viata - chiar poate fi folosit inca din prima zi!
 
2. Este usor si portabil, deci poate fi mutat simplu dintr-un colt al casei in alta fara probleme
3. De obicei, este fabricat din palmier sau rachita ( personal, cele din rachita mi se par cele mai stabile si sigure) si este un loc confortabil pentru bebelusul tau sa doarma noaptea sau in care sa aiba micile somnuri de peste zi - timp in care tu iti mai poti organiza cu treburile casei sau de frumusete, de ce nu?
 
4. Dimensiunea unui cos de bebelusi ii confera acestuia sentimentul de confort si siguranta. Este adevarat ca daca gandesti practic, folosirea cosului nu se extinde mai mult de momentul in care va incepe copilul sa se ridice sau sa se miste dintr-o parte in alta. Pe de alta parte, 3 sau 4 luni cu acelasi program zi de zi de zi - pot sa ti se para o vesnicie si orice senzatie de confort a ta sau a celui mic este aur. Intr-un pat normal, este posibil sa ai senzatia ca se simte pierdut in spatiul mare si probabil ca si el simte la fel.
 
5. Poate fi folosit pe post de co-sleeping bed pana mai creste un pic. Este sigur si la nivelul patului, astfel incat e de ajuns sa deschis un ochi catre el sa verifici daca e bine.
 
 
6. Pentru mamele obsedate ( ca mine) de aer curat in incapere si in spatiul in care doarme copilul, cosul de bebelusi se incadreaza la flow liber de aer. Nu sunt fana deloc baldachine, pentru simplul motiv ca retin foarte mult praf si mereu am senzatia ca iau din aerul copilului.
 
7. Datorita dimensiunilor reduse, cosul pentru bebelusi se poate potrivi in majoritatea camerelor - chiar si de dimensiuni mai mici.
 
8. Mai are avantajul ca il poti folosi si cu standul care il transforma in leagan, dar are si optiunea fixa a acestuia.
 
9. Creeaza un spatiu magic in casa, din orice unghi ai privi - se vede minunat
 
10. Faptul ca il poti aseza pe jos, pe masa, pe blatul din bucatarie sau in living este iar un avantaj super sa te bucuri de o cafea sau o carte cu bebelusul langa tine.
Cosurile pentru bebelusi din fotografiile de sus sunt disponibile la Mama Boutique si pot fi vazute in Concept Store-ul din Piata Pache Protopopescu nr.1 sau pe site aici.