Cum alegem ghiozdanul potrivit pentru copiii mici

Mergand la gradinita sau la plimbare, multi copii isi iau cu ei jucaria preferata, pantofii si hainele de schimb.
Un ghiozdan mic, la indemana, este o optiune excelenta pentru depozitarea si transportarea acestor lucruri.
Exista multe modele care difera prin forma, material, culori. Asadar, sa vedem cum alegem ghiozdanul potrivit pentru copii mici.
 
Particularitati
 
Pentru copii prescolari, se recomanda sa se achizitioneze modele luand in considerare varsta si inaltimea copilului.
Bebelusii de la 1 an, nu trebuie sa foloseasca deloc ghiozdane.
Pentru copiii de 2-3 ani puteti achizitiona un rucsac moale, de dimensiuni mici.
 
Atunci cand alegeti un model, ar trebui sa tineti cont de:
• Greutatea produsului impreuna cu continutul sau trebuie sa fie usoare si sa nu depaseasca 10% din greutatea copilului insusi.
• Produsul trebuie sa corespunda in totalitate inaltimii copilului. Cand rucsacul este pus, partea inferioara a acestuia trebuie sa fie la mijlocul spatelui, in timp ce partea superioara nu trebuie sa iasa dincolo de umar.
 
La copiii de aceasta varsta, se produce formarea sistemului osos, prin urmare, purtarea frecventa a unui accesoriu pentru umar poate afecta negativ nu doar postura bebelusului, ci chiar mersul acestuia.
 
Avand in vedere ca copiii de la aceasta varsta incearca sa-si imite parintii, vor purta cu placere un ghiozdan - asemanator cu cel al mamei si tatalui.
Atunci cand achizitionati un model pentru bebelus, luati in considerare faptul ca greutatea acestuia pentru utilizare permanenta nu trebuie sa depaseasca 350 de grame.
 
Ghiozdane recomandate de MamaBoutique.ro
 
Rucsac Copii Mini Bows - Completat cu funde moi si culori vibrante, rucsacul Mini este perfect pentru a transporta bunatati si jucarii! Design-ul dragut si ultra-modern va atrage, cu siguranta, toate privirile. Dimensiuni: lungime 31 cm, latime 25 cm, adancime 9 cm.
 
Rucsac Mini Wings pentru copii – Un rucsac modern si stilat, completat cu aripi moi. Puteti impacheta carti, gustari, tablete, jucarii si multe altele. Acest design va avea succes iar copiii vor fi incantati sa se indrepte spre scoala sau la locul de joaca cu acest rucsac! Dimensiuni: lungime 31 cm, latime 25 cm, adancime 9 cm.
 
 
 
 
Concluzie
 
Atunci cand alegeti un rucsac pentru copii mici si prescolari, ar trebui sa acordati atentie unor caracteristici.
Ar trebui sa decideti asupra greutatii produsului. Un rucsac pentru copil nu poate fi greu, astfel incat greutatea sa nu creeze o povara suplimentara asupra corpului sau.
 
Marimea produsului in sine si designul sau sunt, de asemenea, importante.
 
Asigurati-va ca materialul utilizat este o tesatura durabila si fiabila, care nu contine substante daunatoare. Acelasi lucru este valabil si pentru detaliile si accesoriile decorative.
 
Asigurati-va ca curelele sunt confortabile. Ar trebui sa fie largi, moi si reglabile.
 
Alegeti un rucsac in functie de scopul utilizarii sale. Este suficient ca un copil mic sa aleaga un produs sub forma de jucarie. Copiii de 5-6 ani pot alege modele cu buzunare si mai multe compartimente.